Dräggel...

2010-12-16 14:48:10 / 3 kommentarer ..Sitter här och drägglar över mitt photoshop, så jäkla sugen på att få iordning på bloggen.. Men hinner inte jag nu ska ut i snöstormen och pyssla med Bollan samt ta in stona på Örnbergs, har ingen lust och rida i de här otäcka vädret.. Haha var ett tag sedan jag red på torsdagar nu i vinter, det blir så mörkt och kallt. Gillar inte å rida ut i snön + att det är mörkt + ensam + att jag måste ta mig förbi en liten trafikerad väg. Desutom blåser det och snöar förskräckligt.  

Någon som är sugen på å höra lite hur det går med min ridning i övrigt? ;)
Tisdags -
Red Mysaken på jbg, alltså det gick väll helt OK. Jobbade på stödet och bommar. Problemet är att jag inte får honom att trampa under och ordentligt med bakbena så att det blir dammigt i hela ridhuset, HAHA. Så blir man helt vackert dammig i ansiktet efteråt. 8D
Onsdags - EM red jag Calypso på Jälla vi red som en liten julkadrillj till julmusik. Gick väll sådär jag har inte kommit överens med min hand och skänkel, antingen är det handen som jobbar och skänkelt sackar efter, eller tvärtom. Annars skulle det vara PERFEKTO.. eller ngt. x) Men när jag gör rätt gör han rätt! (men de händer ganska sällan) Häst som kommer lära mig massor känner jag på mig, underbar!
På kvällen - Barbacka på Mysaken på jbg jätte myyyyyysigt, hihi. :) Rund å go fjoring. Var skojjsigt men han tramsa ibörjan för att jag inte hittade balansen, hahah. Men sen gick det på förutom i galoppen när jag släppte allt å bara rakt i Fidde's rumpa: "AAAH, OJ ursäkta!" xD Mawhahahh, Anna sa ju att hon var ondaungen så jag måste göra lite hämt på ridbanan. ;) 

Kommentarer

Jag tyckte att jag läste att du har en Canon EOS 1000D?? Är det så?:)

Isånnafall, skulle du kunna berätta lite om den, hur den är o så? Har sedan länge önskat mig en sådan:)

2010-12-17 / 17:04:27

Åh vad kul! :D Älskar att rida barbacka, hihi :D Och tur att jag har en häst som nästan måste rida barbacka också ;)SV: Nej asså jag vet inte om jag kommer få betalt, det tror jag nog inte för de är ju många som mer än gärna vill vara hos honom ju x) Jag vet ingenting just nu, haha. Fett coolt att det är svensk mästare i närheten ju! :D :D

2010-12-17 / 19:32:06

Sv:

Jag har läst om kameran (canon eos 1000d), och tycker den verkar jättebra! Det enda jag saknar är filmning...

Men som du beskriver den verkar den bra för mig:) Jag är nybörjare som vill byta ut min dåliga digitalkamera mot en systemkamera, så då verkar den jättebra! Man får hoppas att någon vill ge mig den i julklapp:)

Den verkar vara riktigt bra också, för du får så underbara bilder! (kan väl bero på objektivet också, antar jag. Och man måste vara en duktig fotograf)

Kram

2010-12-17 / 22:09:17


NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0