Hillevi säger:

2010-07-07 21:04:14 / 0 kommentarer ..Hello alla readers! Började dagen med att gona mig i sängen till klockan 9, sedan vid halv 11 stack jag iväg till lilla Bollan! Hemma bra men stallet BÄST! ;) Typ pyssla med henne i en och halvtimme innan vi kom ut, satt bland annat på benlindor, skulle testa dem idag. Typ första gjorde jag om 130 gånger men andra gick snabbt och blev faktiskt helt OK, typ tredjegången i mitt liv jag lindar alla fyra. ;) Tror jag ska fortsätta med det på Bollan när jag har tid för hon fick lite lite benlyft och blev snyggiicch! Red lite på volten först, testade köra med inspänningar men de gick inge vidare.. Men det var så varmt så efter en stund skrittade jag ut men då blev vi attackerade av brommsar så valde att fly i galopp. x)
Jusste jag.. det var inget speciellt fel på hovarna hon var bara öm av skona som höll på att lossna hela tiden.. skomakaren kom dagen efter och fixade iordning det. :D *Happyface*!

Sedan stack jag iväg till mitt lilla arbete klockan 15:00 och slutade klockan 19:00, hade trevligt sällskap! :)
 


Vad tycker ni, passar hon i benlindor?
Dom blev lite kort lindade såg jag sedan. xD Ska ju gå liiite längre ned, men bortsett från det ser de ändå helt OK ut tycker jag. ;)

Kommentarer


NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0