Bollan besöker Joneberg!

2010-09-05 14:38:50 / 0 kommentarer ..Igår var Bollan, syrran och jag till Joneberg.. :) Orkar inte gå in på min idiotiska väg dit.. men den gick i alla fall på "stora vägen", haha.. Men på hemvägen var jag smart nog att hitta en bra väg bredvid i utkanten av åkern!

När vi kom dit var Bollan ganska tittid och vääldigt springig (och ganska tittid för det var mycket nytt som hon var nyfiken på)! Skulle försöka få henne i min "egna" takt, men då typ "dog" hon lite istället. Då sa Jenny att det antagligen Bollans två knep först springa på och när det inte funkar dö, för att komma undan arbete. Men sedan gick det på och vi fick testa på gummisnodd också och ligga på volt och då gick det SKIT bra.. tyckte jag! Fast jag arbetar helt fel med mina händer, alltså typ "tvärtom" om man säger så.. Hård på inner och mjuk på ytter och det ska vara tvärtom.. Men ju mer vi arbetade destå bättre tyckte jag det gick med det (fast ibland kom det tillbaka), men nu vet jag vad jag ska arbeta på.. För när det gick rätt då gick hon jätte fint med form och allt, till och med galoppen.. dock ej heela tiden, men hon gjorde det och det har hon aldrig gjort! :D Måste säga att det var en makalöst lärorik lektion! Men Bollan var helt slut efter underlaget, nya miljön och allt. 
Små svättig och flåsig var hon så det var bra att vi skrittade hem sedan.. :)

Sedan så ska Jenny.E hjälpa till och rida Vimsen (en islänning) som står på Örnbergs medan hon som rider honom reser bort (tror jag?) så då får Bollan och jag lite ridsällskap. :D Ska se om jag inte skulle kunna rida henne imorgon.. :)

Tack Julia för tipset om det där med att det skulle hämna i utkast, rätt! Haha, dåliga jag e som inte såg det.. xD

Kommentarer


NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0