Hoppkurs ~ Last Day (kände för att skriva av mig xD)

2011-04-24 21:11:43 / 2 kommentarer ..


>>Förmiddagen<<
Red jag turbo Lillemannen. Det gick skapligt! :) Dock en tvärnit på andra hindret i en kombination, det blev väldigt fel där. För jag TÄNKTE, inte tänka bara rid. Haha, då går det bra. Men iaf jag hoppar men Lilleman hoppar åt sidan i sista sekund jag slängs över, kramlar mig fast om halsen på Lilleman för jag sitter fast med foten i stigbygeln och tänker "stanna, stanna, stanna". Men han typ travar något steg sen skrittar (tror jag? xd) sen släpper jag taget om halsen på stackars lilleman (typ hänger på sidan xd) när Ia kommer och tar och stannar honom. Krockade iaf in i hinderstödet och rev hela hindret. Haha ;) Men hade de varit mig för något år sedan hade jag vägrat hoppa mer, men inte nu inte, hihi. Kör på igen och RIDER och klarar det. :) Ingen big deal, men för jag som nästan kan klassas som hopprädd är det de! Sen skulle vi hoppa en bana och det blev typ luddigt i skallen på mig och fel, glömde allt för Lilleman drog på. Så blev typ: HOPP "VART SKA JAG NU?" *hoppar typ alla hinder fel xD* Så jag fick hoppa extra mycket (Y). Haha. 

>>Eftermiddagen<<
Hoppning på Errol. Var mening att jag och syrran skulle dela honom men hon hoppade Mysak så bra (Jenny.R sa till och med att hon aldrig sett Mysak hoppa så bra med någon, de ni! :D) så jag fick Errol för mig själv, muahaha. x) Men jag var typ död innan vi skulle börja galoppera, träningsverk, trötthet, inge ork över huvudtaget. Knappt att de inte gick alls. Så galoppen blev flaxig å a skit dålig helt enkelt. Vi hoppade fram ett kaninhinder, och något på 60-70 (kanske?) tror jag. Hade typ bara hoppat Lilleman så var ganska ovant.. Sen till själva tränings-hopptvälingen med omhoppning. Ni kan ju bara anaaaa hur det gick efter den fina uppvärmningen där jag redan var DÖD.
Iaf jag fick börja, de andra fick gå ut och då blev Errol upprörd och börja skrika lite och aa muppa. Haha. x) Hindrerna låg på typ 70 cm sa Lollo.. Men jag tyckte det såg högre ut ja! ..Fast det gör ju det. Var osäker på om han skulle hoppa första då han var så tittig efter de andra, men de gjorde han. Men vägrade på andra så la volt och på igen. Hoppa den och fram till grinden, (hade inte hoppat grinden med en bom ovanför), kom in snätt (verkligen skit dålig väg), STOPP, la volt och på igen. Sen travade jag fram till bäbis kombinationen på kanske typ 30 cm han vägra eller typ hoppa snett och utåt, något konstigt gjorde han. Men volt och på igen, hoppade de. Sen efter lite skrik (typ aaaaa när jag landade varje gång xD .. de var lite högre än vad jag brukar hoppa på honom), morr (när han vägra) så stannade jag och sa "JAG ÄR DÖD" hahahah. Men blev tvingad och hoppa de två sista hindrerna i grunden, hoppa ena. Andra tvärnit två gånger på. :) Ska hoppa samma höjd på tävlingen nästa vecka. Men som sagt, jag lär nog inte vara så död som idag! Så det ska nog gå bra. :) Aja blev iaf utesluten, hahah. Men eftersom vi bara var fem på kursen så fick jag en 5:e rosett! :D Ååå jag tror faktiskt Errol okså var trött... haha. Gått hårda hopp-pass två gånger per dag de här två dagarna. Lite sliten borde han vara. ;)

Mycket text.. sorry! :/ Men iaf är nöjd över mig själv. Ärligt har jag nog bara hoppat den där höjden engång på Errol tidigare och det var på framhoppningen. xD Sen skulle jag köra en helbana DÖD. Så nästa vecka när jag är pigg (om jag är utvilad och inte sjuk.. haha) så går det nog skit bra! :) Tur att jag körde den här kursen så jag inte blev helt chockad när jag valt 70cm som höjd på hoppningen. Men jag vet att jag kan klara det! :)

>>Sumering av helgen<<
Jätte kul och sjukt lärorikt! Verkligen nyttigt att gå på den här kursen, för MIG! Har väldigt dåligt självförtroende i hoppning. Men jag VILL och MÅSTE bli bättre. Dels för att man måste kunna hoppa och blablaba i skolan, betyg! 70cm är ingen höjd... Men för mig är det det! haha x) ..Ovan och hoppar inte mycket. :) Nästan lite paff över mig själv! Åjusste de här meningen "Sitt kvar, sitt kvar" precis innan hindret har haft stor betydelse för min hoppning de här två dagarna :) Hihi, ska börja tänka så.


Kommentarer
mundi /

sv; haha nej precis, sistsen tränas inte alls men de e ju bra för balasen :)

2011-04-24 / 21:40:14

Ååå, det var så roligt. Tråkigt att det bara var två dagar, fast hade nog inte orkat en till dag xD hehehe. Hoppas dom kommer igen och håller ngn kurs! :D:D

2011-04-25 / 08:09:03


NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0