HOPPNING 70cm P&J CR Errol!

2011-04-30 13:48:11 / 1 kommentarer ..


Hemma ifrån hopptävlingen, gick sämre än förra veckan, haha! Orkar inte skriva riktigt men vi vägrade ut oss för att jag inte red. MEN jag hade ridit fram i typ en timme så jag var död, IGEN. Bad mistake! Skitkorv på mig. Kan skriva en miljon fel vi gjorde idag, men det orkar jag inte med. :) Gick nästan inte ens bra på framridningen, hahah. Men 70 cm, VAR en utmaning för mig. Men jag tycker jag klarar det, kunde ju välja att fega och köra 50 eller 70. Jag tog 70cm utmaningen och jag är NÖJD! Å vi kommer komma igen Perrol och jag. ;) Errol var ju som han brukar och ger inget gratis och på banan släppte jag för mycket åt honom så ja, gick som det gick när Errol får bestämma. ;)

Liten utvärdering:
För typ precis ett år sedan vågade jag KNAPPT galoppera och hoppa ett 30 cm kryss på honom. Hur sjukt det än låter... Förra veckan hoppade jag en bana på 70 cm (den banan kändes högre än idag faktiskt, tyckte iaf jag....) för första gången, gick ju som det gick. Men jag kom ÖVER. Jusst nu ligger målet på felfritt 70 cm. Ska träna som fan och ligga i. Inte låta hoppräddslan ta över. Målet i år är sattsning på hoppningen, inte falla tillbaka i dåliga vanor å framför allt bli säker! MEN det är sjukt kul och flyga över 70cm med Errol. Än när han släpar bena efter sig i 50cm.  

Bilder fotade av MAM och http://blueanemone.blogg.se :

Vad tycker ni om Errols och min outfit? ;) Blev varken grönt eller rosa, utan RÖTT och VITT! :D

Kommentarer

Ni va duktiga!! :)) och din outfit va ursnygg! ;D

Har du några fler bilder på mig o 7? :p mamma o pappa glömde ju kamerorna... suck :p

2011-04-30 / 14:04:27


NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0