Islänningstur tisdag! (råkade skriva torsdag förut xd)

2011-03-30 20:16:26 / 3 kommentarer ..Fick låna lite ridkläder av Jenny bland annat den röda jackan å fiina "vita" (gula) hjälmen. :D
Men Smári e för sööööt, lite smått kär i den islänningen! :D

Sedan bilder från min systemare:

Jag är med och tävlar om...

2011-03-28 19:24:18 / 3 kommentarer ..(klicka för på bilden för att komma till tävlingen)

Vårtecken 2011!

2011-03-28 17:31:51 / 1 kommentarer ..Jaja, var någon liten mupp som ville spela lite dum å mobba min fina stavning VÅRTÄCKEN. Undrar om det var min egna mamma? Låter precis som något hon skulle säga om stavfel.. HAHAHHA jaja. Orkar ändå inte ändra till VÅRTECKEN* xd

Titta vad jag hittade i mormor & morfars rabatt! ;) Nu ser jag bara fram emot att alla denna äckelsnö ska smälta! :D Nu ska jag flörta med pappa att han kan hämta mig i Österby tomorrow så ska jag rida islänning å göra tråkig hästläxa från skolan. Titta på en flockhästar i 60 min å se hur de beteer sig i hagen... Hmm, som om jag inte visste det. Hahah.

Intresserad av hur det gick å rida Bollan igår?
Käpprätt åt skogen. Jag blev bara sur å sur å Bollan vägrade gå i vattenpölarna på banan så blev typ trav -> TVÄRNIT. Eller trav -> Upp på isen/snön på banan... Å sen var det blåsigt å jag fick för mig å skritta ut å då var araben vääldigt hispig! 

Smakprov från i morse!

2011-03-27 12:29:13 / 2 kommentarer ..Ett litet smakrpov från vad syrran å jag höll på med ute i skogen imorse, haha ;) Bjuder på mig själv å Figge, vi både e DUKTIGA tungposare, haha! ;)

Nej nu ska jag iväg till Bolliiiboll :D Hoppas syrran följer med för då ska jag arbeta med bommar och kanske något liitet hinder! Eftersom underlaget e bra på utebanan! :D Annars blir det en myystur ut i skogen. ;)

Något sådär onödigt inlägg..

2011-03-26 17:58:57 / 0 kommentarer ..


Eller njaa, men jag har hittat nödvändiga prylar i Muppsala idag! :D
♥ Världens snyggaste blåa jacka (typ som min gamla som vi slängde :(( haha)
♥ Vit sjal
♥ Franskmanikyr penna, grejsemojs ;)
♥ Rosa skor i "converse" modell. (ej riktiga converse)
Nöjd över mina små fynd. :)

Sen ska jag förhoppningsvis beställa reflexskräm till porträttfotografering också, snart! :D
OCH leta efter till rosa schabrak å luva... hihih. + "klisterstenar"...
Vad kan jag tänkas behöva det till?

Besöksrekord!

2011-03-25 17:15:29 / 2 kommentarer ..


Igår hade bloggen 26 unika besökare, hahah! De är faktiskt de högsta denna lilla fjärt blogg haft! :D

>>Jonebergsridningen IGÅR<<
Red Errolperrolplutt på jbg, han var DUNDER mysig! Man kände verkligen att han hade en "bra dag". Hihih!
Vi körde bommar ena med vanlig steglängd och andra med ökad steglängt. Ååå gud vad maffig Errol var när vi körde på ÖKAD steglängt, jääkla steg han fick till då alltså! :D Sen hoppade vi även kaninhinder. Å Owen hade lite problematik med det (anledning: dåliga upplevelser av bommar/hinder troligen) Men när han väl kom över kom han snabb galopp så Errol näästan varje gång hoppa till och typ "ladda" på för att springa med. Men Errol LYSSNADE när jag bad honom inte göra det. :D Jag ser alltid massa dåligt när jag rider och det är faktiskt INTE bra när jag rider. Men ibland får man unna sig själv att tycka det är bra.. Hahah, vad löjlig jag låter. Men de kändes bra även om de var dåligt på mångamånga plan, men jag går frammot! Å jag gav inte upp å lät min dåliga kondition ta över min ridning. Hihihi, dutti jag e. HAHA. ;)

Bjuder på bild av Anna H's häst Platon ifrån förra veeeckan: 


HJÄLP MIG!

2011-03-24 16:03:38 / 2 kommentarer ..


HÄST Tävlingar att fota i vår! - Som ni ska delta i?
Är taggad på och fotografera mera, speciellt utomhus tävlingar! Så langa på nuuu va! ;)
Ni får ju trotts allt ganska OK bilder gratis! :D


Race med häst och vagn!

2011-03-24 15:57:40 / 0 kommentarer ..


>>Onsdagsinlägg<<
Tänkte bara skriva lite kooort, om vad vi gjorde i onsdags på Jälla. Det var nämligen vår grupps tur och köra på 4h (säger man så "4h"?) Anyway, vi hela gänget körde runt på gatorna i Uppsala, assskuuul! :D Jag och Eriksson hade Nikita ("stor" shettis) å låg sist i ledet.
När vi skulle köra under en bro i en gångtunnel var Jenny tvungen och hoppa ur för att hålla emot vagnen för vi inte hade någonsåndär stoppgrejs på vår ponnii. Å sen kom vi väldigt långt ifrån ledet så Nikita fick till värsta trav traven, haha.
Eriksson: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... (fortsätter)
Jag: Hallå Jenny, jag som kör! Jalla jalla hästen! (De sista med ironi xD)
Eriksson: ...Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jag: HALLÅ SLUTA, jag kör, hahahah!
Eriksson: ... jaha.. hahahah... jag gillar inte när de går fort xD

Sen var det en backe upp till stallet där hästarna skulle få ta satts upp för, då körde Jenny.
Jag: Tänk på att hästen måste ta satts nu...
Jenny: aaaa... *SMACKAR SOM EN GALNING*
Hästen: WRRRROM 180km/h upp för backen i galopp
Jag:
HAHAHHAHAHAHAHH HAHAHAHHA *Skrattar så jag dör*
Jenny är typ stum som hon har dött och vagnen kör på typ ett gupp
Jag:
HAHAHAH SKA DU INTE STANNA ? HAHAHHA
Jenny: ... (seg röst) jaha..
Hon blev typ chockad xD å sen började hon också asgarva så när vi ställde upp gick Nikita upp på en snöhög å börja äta grismat HAHAHAH
Jenny: Att du vågar åka med mig, HAHAHAHA... skulla jag aldrig göra! xD


Norge bild ~ Ny redigerad

2011-03-22 17:37:17 / 2 kommentarer ..NEW; Header!

2011-03-21 20:15:27 / 4 kommentarer ..Ny header... hihih. Trött på den gamla. :D Vad säger ni? Bättre/Sämre/OK? Den ska finslipas på, OFC!

Jag är med och tävlar om...

2011-03-21 16:46:38 / 1 kommentarer ..Jälla HSF hopp ~

2011-03-20 21:22:49 / 7 kommentarer ..Photoshoot från Jälla idag. :) Jiiiiises vad mycket ekipage det var, hahah. Pallra mig iaf dit med Anna.W för å fota nåååågra av dem. :) Kan langa bilder om det är någon jag fotat som vill ha. GRATIS, i utbyte emot att ni låter mitt namn och URL stå kvar. :D Hihih.. Fast många blev så jedra KASSA, tack vare min sämsta kamera. Hahahah.. "Vadå de är fotografen bakom som gör bilderna?" PFFT, inte om kameran inte kan ha så högt ISO! xd

Porträttfotografering~

2011-03-19 19:56:19 / 0 kommentarer ..Fotograferade med tokstollarna idag, porträttfotografering i Alundaskogen. ;) Roligt hade vi iaf! :D ~Matilda Parkkila~

~Anna Westlind~ Canon eos 1000d~

Jonebergridning ~ Kolle

2011-03-17 21:30:11 / 0 kommentarer ..


Yiiihooo, fick rida Kolle :D Glader! De gick dåligt, men inte JÄTTE dåligt! :D Haha, här går det framot mannar!
Det är ju bara det att jag är så otränad å noll kondis att jag dör innan hästen. Blir så suur på mig själv. MÅSTE börja motionera mera utöver ridningen. Det är ju skamligt och dö innan häst desutom kan jag inte komma vidare i min ridning, därför går det dåligt. För jag inte har KONDITIONEN! Blää på mig själv! Och jag har BRA sitts, innan jag dör. Då blir det BAJSBAJSBAJSBAJS.

Aja, vi gjorde typ en övning där det låg bommar typ .. 2 meter (?) ifrån hörnorna som man skulle över, sedan skänkelvikning utåt på spåret, sedan ställa böja och på bommen. Sen skulle vi typ igenom en "rektangel" av hinderstöd och sedan göra skänkelvikning (jaja, fattar att NI inte fattar, hahah. Fattar inte själv.. xd) Men de gick inte alls. Red inte för jag typ "tappa känseln" i bena. Jätte äcklig kännsla... :S Å sen hade jag träningsverk från igår. HATAR TRÄNINGSVÄRK när man ska rida, hahah. Vad jag klagar. :p Hihih.

HATAR-INLÄGG-MED-BARA-TEXT.. Kastar in en gamal bild som inte har med ämnet. Haha.

Bubbelbabbel ~

2011-03-17 18:01:27 / 1 kommentarer ..


RidaRidaRida - Äntligen fått tillbaka den där kännslan! Så NICE! Trodde jag tappat den. :( Under några månader
November till Januari har jag inte riktigt haft den här känslan att vilja sitta på hästryggen. De har varit kul och rida men inte sett fram emot det på samma vis som innan och förnst nu! :) Vårkännslorna börjar väll komma fram å i och med det, ridsuget! :D

Ikväll blir det ridning JBG som vanligt, vill rida någon av de nya. :( Även om jag inte tror att jag kommer få rida Owen (I'm to biiigg), men Kolle iaf?

Känns bajs att jag inte har någon rolig bild att klämma fram...... Men ska ut å plåta något tag framöver.. hihi!

>>EXTRA<<
Tävling på Jälla på söndag, DÅ BLIR DE PLÅTNING! :D Så om någon som checkar bloggen och ska tävla, släng gärna in en kommentar så kanske jag kan fota DIG extra mycket. ;) Alla bilder gratis!

Och förhoppningsvis "mini-gratis-ridläger" för alla 1:or på Jälla på Påsklovet. :D I utbyde mot att man gör stalltjänst, hoppasHOPPAS det blir av! :D
 


Skumdaaag..

2011-03-16 17:18:40 / 0 kommentarer ..


Sitter här å dricker O'boy, FINNS inge bättre! Orginal <3 Inge jäkla puckodryck här inte! :D

>>Ridning Jälla!<<
Anyway! :) Förmiddagen hade vi ridning/hoppning. Hoppade i dressyrsadel så mina knän hamna typ jätte konstigt, å de var så sjuuuukt obekvämt. När jag typ hoppar i Flingans dressyrsadel så är jag ju ändå förlång fast jag har korta stibyglar så då sitter jag typ "vanligt" men de här sadlarna är ju mycket större än C-ponnys så mina knän hamna typ på vulstret.. Aja, grrrryym oskönt. Men fick rida i dressyrsadeln för att jag fick "ärva" Calypso av en innan som red med den.. Myysigt.. Aja, jag har iaf bevisat för världen hur SÄMSTSÄMST dåligt jag rider idag. HAHA. Men, de ger en ändå högre motivation till och träna. Å sen blev det jätte konstigt, med sadeln och allt.. Desutom typ fasta ena stigbygeln i dressyrsadelns gjordspännen, så mina foten vreds hit och dit. Kändes som min fot blev "lös" och kunde snurras ett varv när jag hoppade av. D: haha. Aja, hatar mig själv, att jag inte har någon känsla eller sitts för 5 öre. 

Åjjuste, något jag tyckte var ASKUL: Jag-Calypso och Amanda-Colette stod i mitten av en volt medan Matilda-Pikea och Elsa-Bengt galoppera runt oss och när Matilda slutar går hon in i volten jätte nära Colette å ska klappa henne å Colette bara "horrwwwm" å blev jätte sur. HAHA, kul att hon gjorde ett så "surt" läte, hahaaha.

>>Failad Redovisning<<
Sen så hade vi.. Hästkunskap och typ redovisning på hästraser. Mitt i vår redovisning ringde Jenny Gustavsson. Så jag  bara slängde upp telefonen och tryckte ner den igen å slängde in den i fickan å fortsattte snacka. Sen börjar Jenny Eriksson snacka.. alltså sin del i vår redovisning om Tinker. Så hör jag något skumt å tänker "..jag har inget ljud på min telefon" Så plockar upp mobilen och hör någon säga "Haaaallllååååå? ... HAAALLLÅÅÅÅ?" HAHAH och Matilda mittemot oss börjar asgarva å Eriksson med å tillslut hela klassen, HAHA. Sedan tappa Eriksson tråden helt så hon inte kunde redovisa bara sitta å fnissa, hahah. ((;  

Bilder från promenixen med syrran å voffen!

2011-03-13 21:11:12 / 1 kommentarer ..Föresten, förra fredagen firade vi "ett år som hundägare", hihih! :D

Bolli idag! :D

2011-03-13 19:47:49 / 1 kommentarer ..


Red Bollan på volten idag och syrran följde med å fotografera, weeeiij! Underlaget var väll siisådär, men fanns ställen man kunde rida och trava på. :D Finns inte så mycket och säga, eftersom jag inte gjorde så mycket. Bollan kändes OK, å jag krävde inte så mycket. Men hon gick vääldigt bra tyckte jag ! :D Speciellt emot slutet. Ser fram emot när de isiga störmomentet på banan är borta så jag kan arbeta ordentligt, med bommar och annat. :)

Bilder jag bjuder på - muhaha !

Söndagsfrågan!

2011-03-13 11:11:12 / 5 kommentarer ..Melodifestivalen 2011

2011-03-13 11:01:22 / 0 kommentarer ..Bild från när jag tittade på 2010's genrep! :)

För typ första gången går det som JAG vill! :D Finally, hahah. :) Fast jag tyckte i stort sett alla låtar var bra. :)

>>RÖSTNINGS SYSTEM<<
Hur röstar ni där hemma i TV sofforna? :) Bara röstar ni för glatta livet på den ni gillar eller kör ni något eget rösningssystem? Min familj röstar på alla låtar mellan 1-10 (se bilden nedan)

(Klicka på bilden, hahaha ser ju jätte skum ut i den här "vinkeln" xd)
Sedan den som får högst poäng den röstar vi på, fast då kör vi de dyra nummret, ofc. :D En liten kul grej som blivit "tradition" här hemma. :) Leka TV-soffa jury!

TYCKER NI RÄTT LÅT VANN, ELLER VEM TYCKTE NI SKULLE VINNA? :D

Jällahästar!

2011-03-12 16:38:15 / 0 kommentarer ..
Älskar folk som säger vad de vill läsa om! :D Ger mig lite vägledning till en bättre bloggning. ;)
Förstår att du menar att jag ska skriva mer om typ ridträningar på Jälla å hur hästarna är och rida, vad vi gör etc. Mer, fast är ganska dålig och blogga på vardagarna. :( Och sedan bara "jag skriver i helgen", så har jag typ glömt.. hahah.
Men tänkte att jag kanske kunde göra ett helt inlägg här? :D Nu när jag fått lite glöd i fingrarna, hihi.

>>Stallen<<
Ska ta bilder någondag på stallen.. :) Men iaf de är två stall på Jälla - Jällastallet och oxkällan som ligger en bra bit uppåt. På Jällastallet står alla lektionshästarna, de flesta är Sve varmblod eller Eng fullblod, alla ridhästar. Den yngsta är 5 år och den älsdsta 16-17, kanske? Vet faktiskt inte vem som är äldst, haha. Alla står i stora fågelburar, haha å på dagarna ute i rasthagarna vid ridhuset. Har faktiskt aldrig haft stalltjänst på jällastallet ännu så jag vet inte riktigt rutinerna helt där...

På oxkällan står alla unghästar, mammor och privathästar - stallpersonalens hästar.
Där finns det typ alla åldrar. Uppåt å neråt, å hit å dit. ;) Oxkällan e ett kallstall, omyysiiigt på vintern ! :(
Ok.. tappa orken å skriva om stallet. Inte så himelskt intressant, haha!

>>Hästarna<<
Tar hästarna nu istället. :)
Jälla har ruuuuskigt bra hästar. Jag förstå inte när folk säger att någon häst på Jälla är den segaste de suttit på. DÅ har de aldrig suttit på den segaste hästen. Eller så är ryttaren bara väääldigt bortskämd som inte orkar arbeta. ;)

Men jaa, de finns 12 ridskolehästar (tror jag det var, haha) just nu iaf. Man hittar alltid en häst som passar en själv! Hästarna har olika utbildningsnivå för att anpassa ryttarna. Så de vanare får mer utmaning mer ovana hästar och tvärtom. ALLA hästarna är enormt snälla, lyhörda och pigga. Men de har ändå nerver som tävlingshästar, många av dem (men ändå lugna, hahah, komplicerad förklaring där ser jag xD). :) Många är också ute och tävlas mycket av jällas elever. 

Många av hästarna har blivit ridna av kända ryttare, så som Jens Fredricson på hans clinic'ar och annat och fått mycket fin kritik. :)

Jälla har även ett väldigt fint ridhus (som de flesta nog känner igen :p), där de brukar hållas de divrse träningar, tävlingar, utställningar, etc. Finns alltid något att se. :D
Sen har de gäststall å jäkla massa mer!


>>ÅK 1 = För- och nackdelar (för HELA skolan ur min synvinkel)<<
Fördelar:
- Underbar hästar!
- Man får jobba med hästar på skoltid
- Man får lära sig mycket. Speciellt om unghästhantering, som jag själv aldrig hållt på med, förens jag började på Jälla. ;)
- Man får prova på och rida många olika hästar.
- Mycket trevligt folk!
- Bra lärare!
- Jätte roligt att arbeta i "stallteam" när allt verkligen fungerar å klickar! :D
- Stallpersoneln e grymt trevliga! Eller ja, ALLA är det! :D
- Niciga studieresor till olika hästanläggningar!
- Fin hästanläggning och bra rutiner!
- Man kan komplitera häst med andra djur också! :)
 
Allmänna fördelar för hästeleverna (kommer inte på "alla"):
- Gratis att rida i ridhuset eller på volten när de inte pågår någon träning, tävling, eller annat. :)
- Ta med hästen på stallveckan dock mot liten kostnad.
- Billigare att anmäla sig till jällas ridtävlingar.
- Låna ridskolehäst att rida, alltså i ridhuset, eller så. Om man är "mogen" ryttare, eller hur jag säga. Haha.Nackdelar:
- Stallveckorna kan bli ganska långa och intensiva, men de visar ju bara på hur verkheten kommer se ut om vi väljer att jobba med hästar. :) Men de kan vara ganska mysigt och omväxlande att komma bort ett tag!
- Ganska hårda regler vid hästhanteringen, förstårligt. Men en viss lärare går mig väldigt mycket på nerverna när de kommer till hästhanteringen.. morr. Längtar till mitt egna stall å MINA egna regler! :) Kan ju säga att de var lärarens fel att jag blev biten i armen av hästen. HAH! 
- Att lektionerna kan vara ganska sega, å upprepande. Å ibland är de inte mycket action alls i ridläraren. Haha.. Så de går inte i high-speed när man vill lära sig någonting inom ridningen. :) Mer intensiv träning tror jag skulle fixa så vi blev "bättre" SNABBARE!
- Kan tycka att de kan vara ganska mycket skitsnack, iaf i början. Hästfolk som hästfolk! Haha!
- Skolan borde renoveras å fräschas upp, tror skulle locka mer elever då! :) Fast finns tydligen inte mycket pengar. :(
- Elevhemet på Jälla borde också renoveras å fräschas upp lite, tycker jag. :) Framför allt bättre sängar, många e stenhårda. Haha!
- Man borde slippa göra ladugårdsvecka om man inte vill, HAHA!
 

SURT! TYP EN HÖG AV MAPPAR MED BILDER HAR BARA FÖRSVUNNIT! :@ SÅ RESTEN AV ALLA STALLVECKEBILDERNA ÄR BOOORTA :'(


Bollan galopp i longeringslinan...

2011-03-10 14:38:30 / 1 kommentarer ..


Bild från i höstas. :)


Trodde aldrig vi skulle lyckas med något sådant.. De tidigare gångerna jag longerade gick det åt skogen, fick inte alls ut henne på spåret KNAPPT. Å hon tyckte longering var de tråkigaste som fanns, haha! Å hon slog med huvudet, bak med öronen, piskade med svansen å lyfte på bakbena i protest. Sen den här dagen i höstas gick allt klockrent (eller aa, alltså visst protestera hon, men allt lixom satt ändå!) å jag fick till och med in galopp! :D De låter kanske som värsta grejen att longera henne.. men aaa bara kännslan av att jag lyckats. :)

FIIIFAAAN vad kuul...

2011-03-09 17:27:14 / 0 kommentarer ..


..åå köra ponni! :D Gjorde det idag på skolan. Ville bara fortsätta. :( Får jag skryta ? För EN gångskull ? Hahahah. Snälla ? xD 

Jag tyckte faktiskt jag var duktig... Hahahah. Första gången, å jag har inte ner en ända kona eller körde på någon(vi fick typ köra slalom å sådant) Å jag hann inte känna igenom ordentligt innan vi skulle börja trava. Vi var 3 på en häst, medan alla andra var 2.. Så fick byta lite tvärt. MEN ändå hade jag inte ner, eller körde på någon kona. Å hästen t.o.m gick å löddra i munnen när jag fick köra. :D Enormt kul å enormt söt häst! Fast han bet mig i armen när jag skulle hålla i honom xD HAHA, fiiinfint blåmärke. ;)

Skrattkalas (skulle publicerats igår, haha)

2011-03-08 18:32:50 / 1 kommentarer ..


Jag har skrattat så mycket idag så jag fått huvudvärk. Å speciellt "tystskrattat" när man sitter å hyperventilerar av skratt som en mentalt störd person (vilket händer NÄR man inte får skratta, å halvt håller på å exploderar). Vi har så sjuka saker för oss i skolan. HAHA.

Biologin var ju på toook för flummig, satt å typ garva i en timme innan vår skojjare till lärare undrade vad som var så kul.. hahahah. Kan ju säga att hans omedvetna konstverk av en killes könsorgan på tavlan som såg ut att vara persad med en häftsak man har i syslöjden, hade en stor roll i vårat skrattande, HAHAH. Å läraren var ju ganska hyper själv...

Å till IDAG ->
VärldensbästaJennyGustavsson kom med MacDonalds cheez hambrugare till oss, Jenny å mig på skolan, HAHAH. Satt å käka hamburgare nere i omklädningsrummen, fett niiiceee. :D hahahah. Den där tjejen e för underbar <3

Föresten, suger på att upptadera.. Å kommer att vara det ett tag framöver, då jag inte har några "blogg-feelings" så mina inlägg blir GRYMT kassa.. :(

Världens sötaste lilla fuuuling <3

Drömmar !

2011-03-06 12:43:24 / 0 kommentarer ..


Tjohoo! :)

Tänkte ta och berätta mina "underbara" drömmar jag drömt igår och idag. Å båda handlar om hästar.

Lördagsdrömmen ->
Någon skumm dröm.. Drömde att jag red Calypso (på Jälla), men de gick så himla bra... Och typ fick tips av mig själv i drömmen hur jag skulle rida honom. Fast i nuläget kommer jag faktiskt inte ihåg hur jag skulle rida honom. Men de var säkert något orealisiskt.. Som inte funkar, haha.

Söndagsdrömmen ->
Drömde att Bollan blev sjuk och hade flyttats till Joneberg (?) Typ Jenny skulle ha henne på foder eller något. Men skulle ändå få rida henne enlig Lollo. Men sen visade det sig att Jenny inte alls ville att jag skulle rida henne, utan att någon annan skulle få göra det, för att jag inte kunde rida henne.. hahah. Blev iaf jätte sur å besviken i drömmen. xd

Sen så typ hoppade drömmen och jag var tydligen anmäld till dressyrtävling på Joneberg och skulle rida någt LB som jag inte hade tränat in så jag hade lite panik och ingen ville ge mig något papper att titta på å drömmen slutade med att jag inte kunde få in Mysak på ridbanan för att han bara stegra. Å sen så sa Matilda (syrran) att jag skulle gå in på banan å vifta med en vitflagga där de stod med röd text att jag inte kunde banan å på så sett skulle jag typ slippa köra, HAHA.

Kanske inte de roligaste drömmarna jag drömt, drömt mycket GALNARE. Men jag brukar typ aldrig drömma om hästar, drf slägde jag in de här. :)

Money money...

2011-03-02 18:53:11 / 2 kommentarer ..$_$ Peeeeeengaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mumms. Vill börja tjäna egna pengar.. Ska något tag framöver sätta mig ned å göra en lista på hur jag kan käna pengar... Hahah.
Några tips, eller idéer på saker jag kan göra för att tjäna pengar? Öppen för förslag! ;)
De får gärna vara helt insane'a saker eller fullkomligt genomförbara. ;)

Idétorka..

2011-03-02 16:57:23 / 1 kommentarer ..


Har idétorka när de kommer till bloggandet, jag vet inte riktigt VAD jag ska skriva? Något NI läsare skulle vilja läsa om? Hahah.

Meeeeeeen, idag har vi haft inriktningsdagen. Vi tittade på 3:ornas redovning av deras projektarbete, intressant. Blev själv taggad på att göra projektarbete, hahah. ;) Fast om vaad? Hmm..

Jag måste ABSOLUT plugga nu, biologiprov på fredag. Jag är faktiskt rädd att jag kommer bli underkänd.. Inte på själva provet, utan på att jag har inte gjort en sak som tydligen var obligatorisk.. Å jag har inte kvar papprerna, SKITSKIT. :<

Aja, hmmmmmm..... Jag vill ha en ny kamera. Canon eos 550d eller 500d. Såg en billig 500d på blocket, men vågar man köpa begagnad ? Vill ha en systemare att fiiiiiiiiiiilma med!

Stilbild på mig HAHA -

FLUUM

2011-03-01 21:23:03 / 0 kommentarer ..


Denna dag har varit ganska flummig, hahahah. Å jag har fightas med mitt T9. Upptäcker inte förnst efter att jag skickats sms, vad t9 skrivit..

Med T9 har jag skrivit (inte under en å samma dag, bara ett litet utbud på vad t9 älskar å terra mig med)->
"Kan knappt skriva så stek är jag"
"Jag stod vid busshållplatsen å mingla med en hemit"
"Jag röker arab"
-> Minns inte riktigt vad jag skulle skriva, men efter det så brukar folk säga att jag måste rökt arab när jag ä lite uppe i de blå. ;) Inge illa menat till araber där ute!

hahahah, aaa. Hej onödiga inlägg! :D 

Måste bjuda på en rolig bild HAHAH -> NÄHE, kunde inte ladda upp någon bild :S SURT!

.. föresten ANNA.W tänder på Tomas Di Leva i baddräkt, hahahahhahahahha.

TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0