Förlåt för min tystnad.

2012-08-13 14:30:59 / 0 kommentarer ..


Har varit i minecraftvärld förlänge, typ suttit från morgon till kväll och bara spelat det beroendeframkallande spelet. Minecraftnörden inom mig bara växer och växer, höhöh, så bloggen har blivit lidande, men nu är jag åter tillbaka, förhoppningsvis!
 
Kan berätta lite vad som skett de senaste dagarna förutom minecraft.
Jag har klarat av sista riskutbildningen, halkbanan! Så nu är det bara skrivning och uppkörning kvar, får se när det blir av. Men måste finslipa mycket min körning samt läsa teori.
 
Sen har min välinformerade skola (sarkasm, sarkasm) skickat medelande förra veckan om att vi ska gå ut på praktik första skolveckan - dvs. om en vecka, yay! Man känner sig väl förberädd! Är tänkt att man får praktisera utomlands och så, men hur ska man kunna få sådan praktik när det är så kort varsell? Fast jag har inga sådanna planer, men finns säkert någon annan i klassen... Eller dom som är ute på semester och kanske inte fått medelandet... Så nu är frågan, vart fasen ska man praktisera? Något hästställe/verksamhet att rekommendera?
 

Kommentarer


NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0