Loppis!

2012-09-03 21:28:25 / 0 kommentarer ..


Ska troligtvis sälja tillsammans med Anna och Tobbe på loppisen på Jonebergsgård på lördag mellan 10-14, kommer ni dit kan ni få chansen att köpa följande! :
 
Har desutom letat ut massa MASSA kläder som jag inte använder pågrund av smak och storlek, men skicket är det absolut inget fel på. Förutom ett par ridbyxor som det är ett lättlagligt hål på låret men dom säljs för ynka 10 spänn!
 
Säljer 21 dataspel - barnspel, helt nya och ospelade spel, utspelade spel och gamla spel. Men alla håller gått skick och garanterat roliga, och dom man behöver serienummer till finns givetvis! Priser från 10:- till 120:-!
 
Säljer ca 30 böcker - Urlästa, olästa men i bästa skick! Alla kostar 10:-/st!
 
Säljer ca 40 plagg - Vissa saker aldrig använda med prisslapp och allt kvar, medans andra väl använda men med det bästa skicket i behåll! Allt ifrån linnen till vinterjackor! Priser från 5:- till 120:-!
 
Massa krimskrams - Nallekakform, ljusstakar, mugg-termosar, idolspel, kuddfodral, fågelampa, m.m! Priser från 10:- och uppåt!
 
Om vi kommer iväg - vilket jag verkligen hoppas! Så kan ni räkna med en liten skattkamare i våran "monter"/"stånd"/bord eller vad man ska kalla det!
 
 

Kommentarer


NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0