Dags för freeedagsmyyyys!

2010-05-28 19:16:31 / 0 kommentarer ..Vanlig triiist skoldag idag, längtar verkligen till sommarlovet!
Stack till Bollan efter skolan tillsammans med Jenny Gustavsson (som fotograferat den underbara bilden under på mig och Bollan!) Red ut en kort sväng och Bollan hon var piggelin hon, så jeekla roligt var det. ;) Tog en stund att få stopp på henne i galoppen men annars gick det finnemang! Ska försöka redigera och fixa lite bilder, som ni kan få se sedan. ;)


Välkommen till min nya blogg!

2010-05-14 17:20:17 / 0 kommentarer ..


Nu tänkte jag starta upp den här bloggen igen! Försökte blogga förut, men det gick åt pipan, men ska försöka igen! Har fixar en header, trixat lite med koder med hjälp av http://www.designadinblogg.se/ ! Tack att den sidan finns annars hade det aldrig blivit något av denna blogg, hehe.

Kanske ska ta och presentera mig? :D
Jag är en tjej på 15 (snart 16) år som går ut Olandsskolan nu i vår. Till höstterminen blir det hästhållning på Jälla! Vilket är mitt stora intresse här i livet, hästar. Så ni som bara stör sig på hästbilder och massa hästtext kan ju dra redan nu. ;) Jag är även helt förtrollad i det här med fotografering som är så dunderkul, så många bilder kan ni vänta er! En blogg om mycket djur kan jag ju säga. :P Har själv 3 st husdjur, världens sötaste dvärgpudel Figge och mina två pucko-pojkar till marsvin Piff & Puff! <3 Har även en medryttarhäst jag rider två gånger i veckan samt 1-2 ggr i veckan på jonebergsgård (www.jonebergsgard.se) !


TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0