Hello läsare!

2010-11-01 08:29:22 / 9 kommentarer ..Hah , var ett tag sedan jag skrev här. Kaanske kommer börja nu igen. :D Nu när jag fått klagomål på att jag slutat skriva, haha! Det är kul. (:
I alla fall är jag snäll å upptaderar er med följande:

- Jag kan typ inte rida Jällas hästar för de är så sjukt lyhörda och alla blir så pigga när jag sätter mig på dem, någongång jag suttit på en av hästarna utan att den hoppat rakt ut i luften eller skenat några steg ? xD Men jag lär mig väll snart hoppas jag... Synd att jag inte hade en egen "Jällahäst" som jag kunde träna på en å få träna typ en gång i veckan bara (på Jälla då).
- Jag fortsätter å rida Bollan och det går med framgång, i alla fall för mig... Jag börjar både hitta knappar å förstå mig på henne. Mycket tack vare att jag rider på Jällas hästar, hah.
- Jag börjar rida allt mindre känns det som... men nu ska jag tagga till å rida mer!
- Efter lovet ska jag ha stallvecka på Jälla.Och "besöksvärda" kommer att läggas ned under en period...

TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0