BONUS !

2011-04-30 15:17:49 / 2 kommentarer ..Pappaplutt filma men går inte å överföra till datorn (tror jag?) men OM tänkar jag ändå inte lägga ut det, hahah xD Så pinsamt när vi vägrar en miljon times på gula hindret. Men tänkte bara lite på sittsen på de här bilderna.. Förra året såg jag ut som.. ja vet inte vad, FULT iaf när jag hoppade (alltså verkligen FULT! xD). Nu börjar jag nog komma igång med lite mer hoppsitts! :D Hihi.


HOPPNING 70cm P&J CR Errol!

2011-04-30 13:48:11 / 1 kommentarer ..


Hemma ifrån hopptävlingen, gick sämre än förra veckan, haha! Orkar inte skriva riktigt men vi vägrade ut oss för att jag inte red. MEN jag hade ridit fram i typ en timme så jag var död, IGEN. Bad mistake! Skitkorv på mig. Kan skriva en miljon fel vi gjorde idag, men det orkar jag inte med. :) Gick nästan inte ens bra på framridningen, hahah. Men 70 cm, VAR en utmaning för mig. Men jag tycker jag klarar det, kunde ju välja att fega och köra 50 eller 70. Jag tog 70cm utmaningen och jag är NÖJD! Å vi kommer komma igen Perrol och jag. ;) Errol var ju som han brukar och ger inget gratis och på banan släppte jag för mycket åt honom så ja, gick som det gick när Errol får bestämma. ;)

Liten utvärdering:
För typ precis ett år sedan vågade jag KNAPPT galoppera och hoppa ett 30 cm kryss på honom. Hur sjukt det än låter... Förra veckan hoppade jag en bana på 70 cm (den banan kändes högre än idag faktiskt, tyckte iaf jag....) för första gången, gick ju som det gick. Men jag kom ÖVER. Jusst nu ligger målet på felfritt 70 cm. Ska träna som fan och ligga i. Inte låta hoppräddslan ta över. Målet i år är sattsning på hoppningen, inte falla tillbaka i dåliga vanor å framför allt bli säker! MEN det är sjukt kul och flyga över 70cm med Errol. Än när han släpar bena efter sig i 50cm.  

Bilder fotade av MAM och http://blueanemone.blogg.se :

Vad tycker ni om Errols och min outfit? ;) Blev varken grönt eller rosa, utan RÖTT och VITT! :D

Plåtning igår, JBG!

2011-04-28 17:28:47 / 2 kommentarer ..Fota lite igår på sista onsdagsridgruppen, vill ni se bilder? :) Annars bjuder jag på de här. ;)
Bild 1: Mysak & Ms Eriksson
Bild 2: Owen som inte ville bli fångad
Bild 3: Tjusige Platon ;)

HARRY POTTER sista filmen 4-ever :(

2011-04-28 16:52:50 / 2 kommentarer ..


Senaste Harry Potter filmen trailern, ser så galet mycket fram emot det! Men så synd att det är sista! :( Men de ska firas med att gå på premieren (och kanske i Hogwarts uniform om vi får tag på något xd). Hihi, hoppas jag!Någon som ser fram emot filmen lika mycket som jag ? :D

TAGGAD

2011-04-25 20:54:55 / 0 kommentarer ..


Denna vecka känns bara så sköööööööööööööööööööööööööön! ;)
Imorgon -> Börjar halv 1, BARA två hästkunskaplektioner, nicenice! :)
Onsdag -> Häst hela dagen!
Torsdag -> Häst hela dagen!
Fredag -> Bara en mattelektion, om schemat inte ändrats. :p

...Ååå, jag har inte gjort knappt pluggat något under lovet. Skönt, men en stressfaktor. Skit samma, jag kommer ikapp...

Jusste jag är ganska mörbultad efter helgen, blåmärken lite här och var. Träningsvärk något fruktansvärt.. haha, otränad, eller vad? ;) Men hoppas det avtar tills onsdag!

Promenad i Ramhäll!

2011-04-25 16:26:34 / 1 kommentarer ..


En liten promenad i Ramhäll med mor, far och Hondii! :D
Hondii ville gärna jaga paddorna, haha x)Juste övningskörde halva vägen dit, kul men läskigt, hihi! :D

Marsvina fyllde 6 år på påskafton!

2011-04-25 16:03:57 / 0 kommentarer ..


En film syrran satt ihop och la ut på sin blogg, söt eller vad när de antastar äpplet. Haha. Man fyller lixom bara en gång på år drf får de så mycket tjockis-marsvins-mat! :D Hihi.


Hoppkurs ~ Last Day (kände för att skriva av mig xD)

2011-04-24 21:11:43 / 2 kommentarer ..


>>Förmiddagen<<
Red jag turbo Lillemannen. Det gick skapligt! :) Dock en tvärnit på andra hindret i en kombination, det blev väldigt fel där. För jag TÄNKTE, inte tänka bara rid. Haha, då går det bra. Men iaf jag hoppar men Lilleman hoppar åt sidan i sista sekund jag slängs över, kramlar mig fast om halsen på Lilleman för jag sitter fast med foten i stigbygeln och tänker "stanna, stanna, stanna". Men han typ travar något steg sen skrittar (tror jag? xd) sen släpper jag taget om halsen på stackars lilleman (typ hänger på sidan xd) när Ia kommer och tar och stannar honom. Krockade iaf in i hinderstödet och rev hela hindret. Haha ;) Men hade de varit mig för något år sedan hade jag vägrat hoppa mer, men inte nu inte, hihi. Kör på igen och RIDER och klarar det. :) Ingen big deal, men för jag som nästan kan klassas som hopprädd är det de! Sen skulle vi hoppa en bana och det blev typ luddigt i skallen på mig och fel, glömde allt för Lilleman drog på. Så blev typ: HOPP "VART SKA JAG NU?" *hoppar typ alla hinder fel xD* Så jag fick hoppa extra mycket (Y). Haha. 

>>Eftermiddagen<<
Hoppning på Errol. Var mening att jag och syrran skulle dela honom men hon hoppade Mysak så bra (Jenny.R sa till och med att hon aldrig sett Mysak hoppa så bra med någon, de ni! :D) så jag fick Errol för mig själv, muahaha. x) Men jag var typ död innan vi skulle börja galoppera, träningsverk, trötthet, inge ork över huvudtaget. Knappt att de inte gick alls. Så galoppen blev flaxig å a skit dålig helt enkelt. Vi hoppade fram ett kaninhinder, och något på 60-70 (kanske?) tror jag. Hade typ bara hoppat Lilleman så var ganska ovant.. Sen till själva tränings-hopptvälingen med omhoppning. Ni kan ju bara anaaaa hur det gick efter den fina uppvärmningen där jag redan var DÖD.
Iaf jag fick börja, de andra fick gå ut och då blev Errol upprörd och börja skrika lite och aa muppa. Haha. x) Hindrerna låg på typ 70 cm sa Lollo.. Men jag tyckte det såg högre ut ja! ..Fast det gör ju det. Var osäker på om han skulle hoppa första då han var så tittig efter de andra, men de gjorde han. Men vägrade på andra så la volt och på igen. Hoppa den och fram till grinden, (hade inte hoppat grinden med en bom ovanför), kom in snätt (verkligen skit dålig väg), STOPP, la volt och på igen. Sen travade jag fram till bäbis kombinationen på kanske typ 30 cm han vägra eller typ hoppa snett och utåt, något konstigt gjorde han. Men volt och på igen, hoppade de. Sen efter lite skrik (typ aaaaa när jag landade varje gång xD .. de var lite högre än vad jag brukar hoppa på honom), morr (när han vägra) så stannade jag och sa "JAG ÄR DÖD" hahahah. Men blev tvingad och hoppa de två sista hindrerna i grunden, hoppa ena. Andra tvärnit två gånger på. :) Ska hoppa samma höjd på tävlingen nästa vecka. Men som sagt, jag lär nog inte vara så död som idag! Så det ska nog gå bra. :) Aja blev iaf utesluten, hahah. Men eftersom vi bara var fem på kursen så fick jag en 5:e rosett! :D Ååå jag tror faktiskt Errol okså var trött... haha. Gått hårda hopp-pass två gånger per dag de här två dagarna. Lite sliten borde han vara. ;)

Mycket text.. sorry! :/ Men iaf är nöjd över mig själv. Ärligt har jag nog bara hoppat den där höjden engång på Errol tidigare och det var på framhoppningen. xD Sen skulle jag köra en helbana DÖD. Så nästa vecka när jag är pigg (om jag är utvilad och inte sjuk.. haha) så går det nog skit bra! :) Tur att jag körde den här kursen så jag inte blev helt chockad när jag valt 70cm som höjd på hoppningen. Men jag vet att jag kan klara det! :)

>>Sumering av helgen<<
Jätte kul och sjukt lärorikt! Verkligen nyttigt att gå på den här kursen, för MIG! Har väldigt dåligt självförtroende i hoppning. Men jag VILL och MÅSTE bli bättre. Dels för att man måste kunna hoppa och blablaba i skolan, betyg! 70cm är ingen höjd... Men för mig är det det! haha x) ..Ovan och hoppar inte mycket. :) Nästan lite paff över mig själv! Åjusste de här meningen "Sitt kvar, sitt kvar" precis innan hindret har haft stor betydelse för min hoppning de här två dagarna :) Hihi, ska börja tänka så.


Hoppkurs & GLAD PÅSK!

2011-04-23 18:21:54 / 1 kommentarer ..


Har inga bilder att bjuda på.. sorry. :(
Men måste upptadera lite om dagen!
Dagen har gått varit hur kul och lärorik som helst! På förmiddagen red jag Errol och det var markarbete samt ett skutt på typ 60 cm. Tycker det för engång skull gick väldigt bra! Eller ja, känns som det bara går bra när jag rider Errol.. kanske för att han kräver att man är med och rider heeeela tiden. :) men vi körde mycket länga samt korta steget, lite cavaletti (stavning?) det gick bra och var väldigt maffigt när vi körde längningar på lååånga avstånd från bommarna då gick han nästan någon trav/piaff, haha. Samt när de höjde upp de kortkoorta avståndet, hihi. MAFFIGT som attans ;)

Eftermiddagen red jag Lilleman (syrran och jag skiftar lite eftersom både och hon jag ska rida Errol på hopptävlingen). Det gick även där väldigt bra! Taggad gamling kan jag säga! Blev ganska häpen när jag hoppat Errol som typ har lagom tempo, lagom bjudning, sen kliv över hinder. Lilleman var typ "Va? Hinder? HIIINDER YHIIIAAAAA", kuta mot hindret, HOPPA och vidare. ;) Så hängde inte med så bra till en början, haha. Men han tyckte det var skita skoj och efter sista kombinationen så fick jag nästan inte stopp på honom i galoppen. xd Buuuus! Åjusste, hoppade även grind, på första försöket! :D ..Ingen vägring ALLS. Förut typ vägrade jag hela tiden, stärkt självförtroende och vilja? ;) Men gud vad kul det var och hoppa lillemannen, som var något taggad. ;) ..Sååå sugen och hoppa rallyn på hopptävlingen. :/ Å imorgon var det tänkt att syrran och jag skulle byta så hon red Lilleman och jag Errol. Men jag var övertaggad och hon inte alls på och rida Lillemannen så då kör jag honom one more time! :D

Nu ska jag frossa godis och umgås med päronen, Matilda, mormor och morfar! Glad påsk på er!  

Sorry för dålig upptadering ;)

2011-04-22 14:07:43 / 2 kommentarer ..Men har inget vättigt och skriva just nu.. Ingen lust. Men kommer upptadering senare! Här har ni bilder och titta på medans ni väntar. ;) HOPPSKURS IMORGON, YEHA! :DD

Collage; ~JBG mellan 08-09~

2011-04-19 12:15:43 / 3 kommentarer ..


Tittade igenom lite gamla bilder, hihi. Här har vi några visade samt OVISADE, haha!


Undrar ni vad systrarna Parkkila hade för sig igår?

2011-04-19 09:36:31 / 4 kommentarer ..100% seriösa, så här går det allt till hemma hos oss!

Hille undrar...

2011-04-18 09:10:26 / 9 kommentarer ..Som en liten plojgrej, jag har ingen häst. Men varför inte kul och samla på dig grejer tills man skaffar? :)
Fast de här gäller till ERROLPERROL, rosa eller grönt? Vet redan några som påstår att hans "manlighet" förstörs.. BARA för en färg (rosa). Okej, ser väll fel ut på en maffig nordsvensk. Men så sött det skulle bli. x) Men jag gillar den gröna också, å vill inte se ut som alla andra. x) Även om det bara är en litten pytte Pay n' Jump CR 70cm.
Men bortse från vad jag tycker, vilket schabrak skulle ni valt? Eller vilket är snyggast av dem två?

Bollan

2011-04-17 20:44:35 / 3 kommentarer ..


För lite häst för mycket annat. Just därför lägger jag upp de här bilderna. De "bästa" från idag...
Nej men red lite på volten på Bollan, för att känna på henne. Men det kändes inte alls bra, det var inte Bollan. Hon var motsträvig och o'arbetsvillig. Skrittade bara och hon blev typ flåsig av det... En kvart. :/ Det gick verkligen inte och jag ville inte pina henne så jag hoppade av efter typ 15 min.

Men Bollan var jätte gullig i stallet, hihih. Matilda var ju med och fotograferade ;) Så då stod Matilda och kliade Bollan på manken och jag stod med ryggen åt Bollan för och testa ifall hon "kliar" tillbaka och hon gjorde det, hahah. MYCKET. Masage ala Bollan har jag fått idag, haha. Busponnii!


Tycker bilden var lite rolig.. Från min sida. Jag ser ut och ha världens kortaste ben, HAHAHA.
Men man kan nästan se hur Bollan var idag på bilden; seg, inte alls med, ville inte vara med, ORKADE inte vara med. :( Men hon är säkert tillbaka i matchen när hon får skor bak. ;) Hon är en häst som säger ifrån, tydligt!

Blåsipper ute i backarna stå.. niger och säger att nu är det VÅR!

2011-04-17 19:52:28 / 1 kommentarer ..Älskar mina close-up-filter! Billigare alternativ än macro-objektiv!

Colored Pictures ~

2011-04-16 16:46:31 / 0 kommentarer ..Hahah, börjar undra om jag inte lägger upp FÖR MYCKET bilder? xD Eller?
Känner mig väldigt fotokreativ... eller ett väldig fotosug! Men det är på tok för lite häst! :( Imorgon snor jag med kameran till Bolli! 

~BILDER FRÅN FÖRRA HELGEN~ Anna.W & Matilda.P

2011-04-16 11:50:55 / 0 kommentarer ..PÅSKLOV

2011-04-16 11:22:00 / 0 kommentarer ..


.. ville bara tillägga att jag har påsklov, NICENICE! :D

~Figge & Ubbe~

2011-04-16 11:21:31 / 1 kommentarer ..
Vill ni se filmer på vovvarna å mig när jag "hopptränar" Figge? Hahah, besök syrrans blogg !
Kanske lägger upp någon egen film något tag. ;) ...Om ni är intresserade?

Videungarna, hihi!

2011-04-15 17:03:12 / 0 kommentarer ..Ute och fotograferade efter skolan... Känner mig FREE today! Ingenting och göra, så skönt! .. eller klart det finns saker och göra. Men behöver inte känna press eller stress över det för tillfället. ;) Ska ta det lugnt restan av kvällen... mumms x)

ALLMÄNT MEDELANDE: Hoppkurs!

2011-04-14 17:25:03 / 2 kommentarer ..


Jag har plugg att SIMMA i! Men måste bara slänga in ett inlägg innan jag börjar. Dvs om Jonebergs hoppkurs som är den 23/4 och 24/4 (på påskafton), håller ju dock ej på hela dagen så man hinner hem å fira påsk, haha. Men det kostar 800 kronor och man får rida för Jelena Johansson. Tänkte bara göra reklam för det för syrran och jag är anmälda, men de är de ända. :( Så nu får fan någon ta å anmäla sig! Haha. VILL GÅ! Desutom blev de ingen påskridningsträning på Jälla på lovet häller. Så de skulle ju vara bajs om det inte blev någon hoppkurs..  Suuur, kan inte rida idag desutom.. Har 4 prov imorgon. Å massa restar ett ta igen nu innan påsklovet. :(

Figges nya frissa ;)

2011-04-13 17:29:42 / 3 kommentarer ..


Han ser ut som en liten spiiindel hund nu, hihi x') PYYTTEEE litennnnn. Mycket före/efter bilder nu.. haha. Eller ja bara "2", men jag brukar aldrig lägga upp sådant.. huhuh.


Vad tycker NI? Blev han finare eller fulare utan sitt krullkrull ? haha.

Före & Efter

2011-04-11 20:41:35 / 0 kommentarer ..


Nu har jag suttit och gjort klar istidensgrejsemojsuppsatts, puh! Kan belöna mig själv med ett blogginlägg. ;)
Knåpa ihop en före/efter bild.. Se lite hur det blir från foto till bildbehandling.Jusste Figgefjärten ska klippas/rakas imorgon hos hundfrissan, hihi! Vi kommer få en ny hund :)

Bloggtävling...

2011-04-11 17:25:28 / 0 kommentarer ..


Jag är med och tävlar om ett par tretorn stövlar från SKRH.blogg.se!

PORTRÄTT: ~ Anna W

2011-04-11 16:07:30 / 2 kommentarer ..Galen i porträtt? Hahah, lite beroende kanske. Men det e så KUL å fotografera porträtt! Detta är 3 av några tusen bilder jag fotograferade igår, vi (ett gäng på 5 st) stack ut å fotografera lite.. porträtt dåra. ;) hihi! Sen kommer före-efter bilder också, huhu! Håll utkik mannar. :)

Syskonen B & Matilda P

2011-04-10 20:40:31 / 0 kommentarer ..


Hinner inte upptadera så mycket... ont om tid, haha. ;) Men jag har iaf fixat iordning några bilder från igår..!
Blir nog uttjatat med så mycket porträtt, men glömde kameran när jag skulle till Bollan idag :( Men ska bli mer häst, snart! ;)


GÄSTBLOGGARE ~ Becka B

2011-04-09 16:14:23 / 7 kommentarer ..


OBS! Skriver allt som kommer ur munnen på henne. ;)

Namn?
Rebecka... Rebecka Bäst..

Ålder?
13... snart eheh

Kön?
hHahaha neeehehehe... hahahah ehehe, nee hehe tjej heheh HAHHA jaha... hehehe Nästa rad.

Egenskaper?
Vadå egenskaper? Vadå ? HAhah, skriva vad jag är bra på eller? (flåsar) eheh hahehah Simmning.... kanske hihihih (slår sig själv på kinden) jaa.. egenskaper.. Jag är ju bäst på allt. Heter ju Rebecka BÄST! Bög? HAHAHAH

Vad gör du på fritiden?
eeh ehe, jag.. hmmm... (smaskar) eheheh.. JO! Simmar! .,.,. simmar! ... SImmar. Simmar... är med kompisar.. Simmar.. Simma... å så måste man ju plugga lite sådär ... hehehahah. HIHI (grymtar) ehehhe

Musiksmak?
Musiksmak (smaskar.. igen) EHEHEH HAHAHHA (skrattar onskefullt) HAHAH. OKEJ, musiksmak.. Jag lyssnar på allting förutom skitmusik... Förutom de grannarna spelar, HAHAHA. Ja typ lixom... Greneid.. eller grenade eller vad det heter. Och Alvin och gänget låtar, bibibibibibiiii.

Vart bor du?
(sjunger Justin Bieber låten..) .. biiibiiibiii Bäver ooooh, bäääver bäver bäver ooooh.
OKEJ vad bor jag!... (slår sig för pannan)

Har du några djur?
Jag haaaar.. EN dommherre, en fjäril.... Nerrååå! Nej men jag har.... (smaskar IGEN) eheheh. En katt, Som heter Lisa! haft förut två katter till som hette.. eller dom lever.. men asså.. hehehe.. Sune å Eliott. Gulligt! hihi. Sune var vit och lisa är vit .. lisa är mamma till Sune, men Sune har flyttat till Uppsala. ...Oj var du redan klar? (gapar)
Eliott är en helig Birma å han kommer från ingenstans.. å blablablabla (hinner ej med allt hon säger) å så har vi vandrande pinnar... som vi inte döper för dom dör. Så har vi fiskar.. som heter ärtan, är tjej å kalla e kille. Ja, det var mina djur.. Sen har jag kvalster i sängen.. Jo jag har väll lite spindlar här å där... neee hihihihihihi Myror utomhus...

PEKKA ORDET -
hej allesammans öhh. ja visst är' jag röööölig :D nedå men asså kommentera detta jätte mycket! för vi ska överraska hillevi lite vaah O.o Nemen matilda sitter o ritar, john sitter och säger jasså ? , eveling smsar O.o och hillevi sjunger något konstgt. eller konstigt eller njaa aeller va oj heehhehehhhhh :):):):):) mm i "kväll" klockan öhhm 18.00 ska hillevi till sina pooooolare och festa loss och allt ja haha (': men asså jag heter ju Bäst i efternamn, fett coolt va ? =)  Men ah, jaaag och min bror har haft bjudning eller vad man säger så just nu är jhag hemmea och hillevi sitter brevid och så fikade vi och körde lite saker, hillevi vann 2/3 saker ;o men aah jag fick av de ett påskägg och en hhihihihihihihi min favvo sak :D      en gris som man trycker på och så sen så åker det ut bajs hahahhaha i bak hahhah :D men ja sen fick jag 100kroner av evelina (: men jaah ska väll sluta hääääär  :D
vi har haft det bäst hittills eller?  nerå vi städade huset lite också (såååååå seriöst ... )
kräm på er !
och glööööm ej kommentera
/ Rebecka Bäst

OKOK!

2011-04-08 22:27:03 / 4 kommentarer ..


Nu har jag fått ihop 7 KOMMENTARER (varav en från Eriksson, haha!) på förra inlägget å som jag lova ska jag kommentera. Men de kommer imorgon på morgonen då jag inte riktigt har skrivar glöd.. eller jo det här jag föresten, fick den nu, hihi. Kan ju skriva lite om igår och idag... :)

>>Igår, hjälpte till på Joneberg<<

FÖRST å främst -> Det blåste något ohyggligt! Tilloch med så mycket att en bilssläp framför bussen hem åkte omkull, haha. xd Såg lite creepy ut när det blev flammor på vägen av metallen på kärran. ;)

Å sen var Jenny på "semester" så var ingen lektion men följde med Lollo, Amanda å Freddan till stallet å pyssla lite där i blåsten, samt red på Lillemannen. :D Hihih, MAMA vad de skramla i hela ridhuset, fast Lilleman brydde sig inte ett smack. :) Åjuste strömmen gick så vi hade inte mycket till ljus när de mörkna å ridhuset var nästan svart när vi red, haha. xd Å så fick vi inget vatten häller för att strömmen hade något kruxmux å göra med det eftersom den gick. Kul konversastion
Lollo försökte ringa till Jenny men hon svarade typ inte så hon ringde Peter (tror jag?)
Lollo: "Hej, är Jenny där?"
.....
Lollo: "..nej shit också... alltså ehm du.. Vattnet har gått!" 
Å då kunde jag inte hålla mig för garv å Lollo upptäckte vad hon hade sagt (kunde ju misstolkas xD) 

>>Idag & DROGLEKTION<<
Inte mycket och säga.. Mer än att jag inte kunde rida BollanStollan för hon hade lyckat tappa båda bakskorna.. D: men hon fick en riktig ryktning iaf. :)) 

Åjusste hade en droglektion (hihi) idag. Nej men det var en som kom å skulle föreläsa om droger och sådant. Förväntade ett sömnpiller med rumpdomnande effekt (hårda stolar..) i 1½ h Men GOSH, sicken snubbe. Haha! Garva halvt om halvt igäl mig ibland. Å man satt som klistrad å bara lyssna. Kan inte säga mycket, man måste bara uppelva! Han lyckades klämma ur sig allt på ett humoristiskt sätt men ändå var han seriös och fick oss alla att verkligen haja till och i mellanåt garva läppen av oss! Den lektionen gjorde nog min dag, haha. Otroligt GIVANDE! Alla blev nog ganska paffa över honom. ;)

>>Onsdags (lite oordning på dagarna.. hihi)<<
Vi körde på 4H, var faktiskt liiite tråkigt. Samma övningar som första gången vi fick köra å typ bara skritt, vill ha lite mer faaarrt, åtminstonde kunde vi fått trava mera (vilket vi desutom gjorde första gången). Vi skulle fått testa på brukskörning men de var för blött på gräsmattan så gick ej.. Lite tråkig avslutning på körningsgrejset för den här terminen. :(

BILDEN -> (fyller ut inlägget med bilden ;) Fotograf Amanda Lundqvist 

Jusste, kommer bildbomb i helgen! :D


MUHAHAH..

2011-04-06 17:24:28 / 9 kommentarer ..


Oaktiv?? Upptaderar massa skoj så fort jag får 7 KOMMENTARER (från olika personer) på detta inlägg, var av en kommentar ska vara från ERIKSSON hahahah. Då ni! Ska ni få se på grejer, hahah! :D Vill se om ni engagerade i mitt bloggande, haha. Jag kan säga så mycket som ->

- Errol i ROSA?!
- Bilder i överflöd
- hopptävling

Japp, vi syns när jag fått ihop 7 kommentarer, haha. x)


Porträtt ~ Anna.W ~

2011-04-03 18:46:54 / 4 kommentarer ..ROCK/PUNK - VS COUNTRY - stile!

2011-04-02 17:09:40 / 2 kommentarer ..


Foto från idag! :D Invigde även min reflexskärm! ;)

Fotovägg!

2011-04-02 12:44:42 / 1 kommentarer ..


Under veckan har jag fått "100 bilder gratis" från fujifilm! :D Å titta vad tjusigt jag gjorde med bilderna.. hahah. x)
Åjusste kanske inte skrivit det men har även fått min beställning av reflexskärm av tvspelswebben! 

"Born This Way" - Sam Tsui (Cover) ÄLSKA!!

2011-04-02 11:30:27 / 0 kommentarer ..Sorry Gaga, men han gör det 100x bättre! Hahah <3 Vad tycker ni?

Dålig upptadering! Sorry! ;)

2011-04-02 10:24:19 / 0 kommentarer ..


Hehehe, har verkligen inte hunnit med och upptadera under onsdag, torsdag och igår fredag.
Kanske ska samfatta de dagarna lite? ;)

>>Onsdag: Jällaridning<<
Red Calypso gick skitdåligt, vi körde en övning som heter "Ruter Ess"... Orkar inte ta upp varför det gick dåligt. det dåligt för ofta, that's way.. Hahah. Å beror på samma typ hela tiden, att jag inte kan rida.

Men sedan titta vi på en AMAZING film på hästkunskapen. Handla om horsemanship, sjukt lärorik film. Synd att den var inspelad.. :( Men iaf det handla om mycket western, lite dressyr och cirkushästar. Alla använde sig av negativ förstärkning (man ger tryck på hästen som sedan lättar - som belöning- när hästen gör rätt).
Western ryttaren hade en "problemponny" genom filmen som han tränade till att bli westernhäst. Han lade tryck på hästen genom att snurra ett grimmskaft när han longerade och för att hästen skulle få stopp på det måste den röra sig framot. Då var belöningen att grimmskaftet sluta snurra. :) Sedan visade de mycket fantastisk westernridning (typ mest det genom hela filmen) och ollalala vad sugen jag blev på att prova. Jag har ALDRIG ridit i westernsadel och aldrig prova på att rida någon riktig "westernhäst". Rida med en hand och långa tyglar.
Å sen om jag ska vara ärlig så har jag alltid tyckt att western ser slaffsigt ut å ser ut som lullridningen, (sorry) men så är det ju inte alls! VERKLIGEN inte! Western är ascoolt, gosh MÅSTE testa det någon gång! ;) Någon som har något tips på "westernridskola"? Haha.

>>Torsdag: Jonebergsgårdridning<<
Inte mycket att skriva där häller. Red Mysak gick rent ut sagt åt SKOGEN. Jag mådde illa å stundtals riktigt illa. Hade stuvat i mig massa mat (eller massa å massa) vanligt potion. Men gör det inte en kvart innan du ska åka på ridning, uschusch! Var så arg på mig själv efter det.. Hahah, jag å mat vet ni. xD *Nommnom nom*
Men de var meningen att vi skulle galoppera mest hela tiden men jag mådde illa och de smittades av genom att jag blev arg å skyllde på Mysak i min ridning.. Skäms väldigt mycket nu i efterhand :( Stackars MYSAK!


>>Fredag: 1 APRIL och Australia & Jenny de gangsters<<
Lyckade slura en, EN! Kan ni fatta? HAHAHAH. ;) Åååå det var.. ERIKSSON! sa att jag hade spytt 8 gånger imorse.. Men ändå var jag i skolan, å det gick tösen på xD HAHAH <3

Sen så tittade vi på den UNDERBARA filmen Australia! ..Tydligen bara jag som delar den meningen om att den är underbar :( För alla ba "neee, du ljuuuuger, blablabla.." xD ÄLSKARÄLSKAR filmen :) <3
Sedan på eftermiddagen kom vi hem runt halv 2 tror jag(?) Eriksson följde med hem så stack vi till Bolli för att mocka lite å så.. Han inte rida för att jag var tvungen hem å städa för att vi skulle ha filmtime med Jenny'sarna :D
Blev Madhouse, usch vilken pyskykadfilm. Man blev ju själv lite snurrig i bollen av den. Haha

TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0