Bollan Collage

2011-09-30 12:02:29 / 1 kommentarer ..


Japp jag lever.. faktiskt! ;) Känner mig grymt på topp faktiskt.. Kaaanske för att ja ska upp på Bollan idag för första gången på nästan en månad! Har varit problem med hennes skor och lite sådant.. (x Grymt taggad! Sen kommer även Gustavsson som ja nuförtiden umgås med 24/7.. höhöh. Hon stalker med till Bolli å sen bjussar ja henne på middag och seda sticker vi på filmis till de 7(6) dvärgarna. Fan va gött de e å leva jusst nu! Går runt med en äckligt lycklig känsla i kroppen, haha! ('x


Btw, satte ihop ett lite collage på Bolli och mig.. Tycker iaf jag kan få säg att det ser mycket bättre ut nu än första gången jag red henne.. Hah. xp Underbara och härliga ponny! ♥

Tittade igenom min blogg idag på morgonen - är som att läsa gamla blad ur en dagbok. Nästan lite pinsamt så löjligt man skrev för typ ett år sedan.. (x Inte för att jag kanske skriver så mycket bättre i dagsläget... eller? ;)
Men jag plockade ut lite inlägg jag tyckte var intressanta, bland annat Eriksson och Jossan när de red barbacka på islännignarna, när jag ritade mig själv, etc.

>>MINNESVÄRDA INLÄGG
Eriksson barbacka på islänning
Gustavssons gästbloggning
Stallvecka nr 2
Enda gången på året ja ritar med ritplatta.

Bilder från några veckor sedan.

2011-09-18 00:09:58 / 4 kommentarer ..


När jag gjorde en flumavramling på hoppiga Happy. Här kommer bilderna!


Huvudvärk & svampplockning.. that's life!

2011-09-16 16:39:30 / 1 kommentarer ..


Tjoho på er! Ingen lust med någonting.. för tillfället. Borde ta och baka bullar tills imorgon.. Jälla-dagen. Ska stå och sälja bullar, saft och annat klockan 12:00, och 13:00 ska man vara funkis på p&j'en. Just nu känns det inte så lockande.. Där gick min lördag upp i rök, gå upp samma tid som skolan börjar och sluta runt 16.. Huhuh.. Jag låter jätte depp. Måste vara oerhört intressant och läsa detta...  Iaf, har ni inget för er.. KOM TILL JÄLLA! höhö.

Men eftersom hört från några håll att jag upptaderar bloggen så tänker jag vara sååå snääääll och göra det.. ;)
Började dagen med en traditionell försovning.. No comment.
Huvudvärken börja när jag gick till bussen.. Mums, love it<3
Påbörja ny kurs, microbiologi och genetik. Vi lulla runt i skogen och plocka svamp.. Eriksson är en hejare på sådant. "FAN va hårt den sitter!" haha. x)

...btw, vill skriva av mig lite.
Jag tror jag ligger i något stadie i livet då jag är GRYMT confused. För inte sålänge sedan var det hästarhästarhästar 24/7. Då hade jag hela min framtid upplagt för mig, vilket såklart skulle vara stor gård med minst 30 hästar och hela tjottabalongen (OKOK, kanske något till överdrift, men ni hajar poängen). Nu helt plötsligt har jag inte de blekaste vart jag vill komma livet. Inga mål, ingenting. TOMT. Jag är grymt skoltrött, men jag vill ändå inte leva mitt liv som städare. Jag vill lägga energi på annat, men samtidigt hålla fokus på det som är viktigt. Känner mig som en dödlevande, nästan. Det enda jag vet är att jag vill leva och uppleva. Men jag har inga långsiktiga planer överhuvudtaget.. Jag vill leva livet, men jag är livrädd för att ta snesteg, därför har jag svårt att brakaloss... Jag vågar inte leva helt enkelt.

Hel weird text, i know. Känner mig bara lost idag..    

Anna Westlind - Gammal bild från sommras - Ny redigerad


Tjoho.. yes I'm alive!

2011-09-03 13:39:32 / 1 kommentarer ..


Tänkte slänga in ett inlägg nu såhär på lördagseftermiddagen. Händer kanske inte så mycket att jag inte har tid att blogga. Men känner att jag vill lägga min tid på annat.. Tänker nog inte säga så mycket mera. Hihi ;) 

Men ja.. ridningen, hästarna och allt annat flyter på som de ska. Inget speciellt som händer i mitt liv... elleeer? ;) HAHAHA!


TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0