Dag 8 – Planer, drömmar och mål

2012-08-08 15:15:54 / 0 kommentarer ..


Tror vi har kommit fram till det allra svåraste ämnet för mig.. eheheh.
 
 
Planer
Jag smider onda planer, en vacker dag ska jag ta över världen och regera över den med min vänstra hand då min högra kommer jag amputera bort då den blir avbiten av en vithaj som jag kommer simma med när jag besöker Mexico, som den äventyrliga människa jag är! Nej, så ingående har jag inte planerat, faktum är att jag knappast har några planer alls, inte långsiktiga i alla fall. Planen just nu ligger på att ta körkort, det är stora prio ett. Sedan har jag mindre planer såsom att skapa en ny blogg (avslöjar ett hemligt litet projekt), få projektarbetet i skolan på rullning, hålla igång min egen nystartade träning och mer planer har jag nog inte för stunden. Eller jag har ju i alla fall en långsiktig plan och det är att klara ut gymnasiet med fullständiga betyg samt på vägen hitta vad jag vill arbeta med/söka vidare till.
 
Drömmar
Jag har en väldigt stor och långsiktig dröm, kanske lite väl specifik, men det är verkligen en dröm jag har. Att äga ett lagom stort fint hus beläget nära vatten men ändå ha en pool och inte så långt från närmsta stad och på tomten/gården ha ett stall med plats för cirka sju hästar men minst sju hagar till (haha, väldigt speicifikt här!). Dessutom ha en stor volt, min absolut stora dröm skulle vara att ha ett litet ridhus eller tak som delar av volten. Jag skulle själv ha två hästar, en ponny och storhäst. Sedan låta hyra ut platser till andra. Men hästar vill jag ha på hobbynivå. Kanske man kan fråga sig varför jag går en hästlinje? Men det kommer jag ta upp i ett annat inlägg senare. Givitvis vill jag att min fina pojkvän ska vara en stor del av denna dröm! Sen drömmer jag om ett välbetalt jobb, men vad för slags jobb har jag verkligen ingen aning om...
 
Sen har jag en mindre dröm om att kunna blogga och tjänar pengar på, visserligen ser den drömmen inte ljus ut just nu... Fast det gör ju ingen av mina drömmar. ;)
 
Mål
Okej, känns som att det kommer bli lite samma under mål och planer - känns som att det är lite samma sak.
○ Men mitt mål är att köra upp på första försöket samt slå Tobbe med att först ta körtkort av oss två!
○ Gå ut gymnasiet och känna att jag ansträngt mig för att få så bra betyg som möjligt samt slippa komplitera upp dem senare.
○  Finna ett jobb jag skulle kunna tänka mig jobba med samt utbilda mig till.
○ Fortsätta hålla igång min träning
○ Skaffa ett jobb och få egen inkomst att kunna försörja mig själv med.
○ Såfort som möjligt flytta hemifrån, men ändå inte allt för fort...
○ Ut och resa! Se det 30-dagars inlägget här.
○ Skaffa häst - såfort jag får egen inkomst och fått ordning på mitt liv.

Kommentarer


NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0