Bilden får tala för sig själv...

2012-01-25 20:43:05 / 0 kommentarer ..Ursnygg bild Tobbe lyckades haffa på mig och Bollan! Haha!

Mitt nyårslöfte gick i stöpet, hehe!

2012-01-25 20:20:19 / 0 kommentarer ..Korrekt, ligger liiiite lågt... Ett blogginlägg på två veckor, hah fyyy på mig. Men ska försöka bli bättre, dock finns inte mycket till motivation, har inga nya fräscha bilder och bjuda på heller... Legat på latsidan...

Men om jag ska ta och svara på kommentaren
så, ja jag fortsätter och rida Bollan, dock bara "lättare" ridning och longering och sådant just nu då hon är under medicinering mot sin bronkit. :)

Kanske ska ta och berätta om min dag? Riktig idéetorka när det gäller bloggandet just nu, sorry!
• Upp 06.30, på med ridkläderna, frukost, 07.00 ut till bussen och frysa tår, lår, händer, arsle, ögon, öron, o.s.v. av sig.
Träffa Emma.L på bussen sociala som vi är sover vi typ hela vägen fram till Jälla
Sätter mig på min vanliga plats på en bänk utanför bibblan och spelar Angry Birds i väntan på att min vapendragare Eriksson ska dyka upp. 
Sedan bär det av ner till hygienskåpen för ridklädesombyte (eller i mitt fall, skor och jacka ombyte - intressant, I KNOW!)
Ner till Jällastallet 08.20 och tömkörningsgenomgång med Mats på Bengt och Jack. 20 bastarn Bengt hade lite ryck och ville först backa och sedan sticka iväg så Mats fick hålla på med honom. Gamlingen still strong!
LUNCH - pasta mmmm...
Ridning, Hoppning, hade Calypso. Allt förutom hoppningen gick bra. Kommit i gammal vana och fega ur, ååh.. Gick bra ibörjan sen blev jag blockad i skallen och ingenting i hoppningen fungerade, visst vi kom över... Men fick bra känsla när jag red runt, och börja hitta knappar mer och mer! Härlig känsla, som komplitera min sämsta hoppning någonsin.. Nya tag nästa vecka och då ska jag fan ge gärnet!
Hem vid 15.45 helt död i kroppen.. 


Söta araben <3

Första skoldagen 2012 = huvudvärk

2012-01-11 19:07:21 / 1 kommentarer ..


Förvånad över hur lätt jag pallra mig upp ur sängen imorse, hade till och med gott om tid på mig efter frukosten innan bussen gick (sisådär en kvart) men annars brukar jag haffa en macka i farten och springer till bussen eller köra min klassiker, FÖRSOVNING! Men idag nästan hoppa (kanske mer åla) mig ur sängen.
Vi hade unghäst på f.m. och longerade bland annat 3½ åringarna Cruz och Twice lite basic - de hade haft lite "jullovsvila" så var lite sprutt på dem.
Sen e.m. lättare (-host-) ridning, men känns att min lilla "jullovsvila" tagit en bra bit av min kraft i ridningen... När vi tog skrittpaus kände jag hur jag knappt orka lyfta armen, naaajs... Men tycker ändå det gick fullkomligt okej och rida Bengan - nog den bästa gången på honom. Känner att jag börjar haja min ridning allt mer och mer och från och till får jag riktig bra kännsla! That's riktigt awesum! Bara de där me sämst kondition som ställer till det.. Borde verkligen ut och röra på fläsket någon gång i veckan för att kunna gå frammot i min ridning, men.. ork? Nej. Men måste nästan... mitt lilla ilandsproblem! Höhö.

Nu ligger jag här i sängen helt utslagen med en finfin huvudvärk och ser fram emot en grym träningsvärk imorgon, yummi! Ehm.. ja de var allt ifrån Hilles skalle, tjingeling! Vet att det är skit tråkigt när det fattas bild, men förtillfället får det bli så... eheh.

Sista dagen på jullovet..

2012-01-10 13:02:10 / 0 kommentarer ..


Imorrn är det tillbaks till skolbänken, wihoo.. Kan tänka mig ha lov för evigt just nu... x( Blir i alla fall låång dag med häst imorgon, thumbs up för häst.. men inte lång dag.. Idag har jag lite och pyssla med.. Bland annat min historia uppgift som skulle varit klart förra året höhö.. Skjutit upp det tills sista dagen på lovet, eheh. Japp mycket intressant..   

Hur går det med Bollan då (min medryttarponnii)?
Bolli har fått Bronkit och står på medicin i 3 veckor, men rids lite lättare.. 2011 var hennes otursår med kolik och annat.. men hon verkar ändå pigg och allert efter allt. Tur det! :)


Anna med lite Michael Jackson inspererat...

2012-01-10 12:23:45 / 0 kommentarer ..Canon eos 1100d - Canon Lens ef 50mm 1.8


Lallar runt i PS..

2012-01-06 17:11:16 / 0 kommentarer ..Canon eos 1100d - Canon Lens EF 50mm 1.8 - Photoshop elements 8.0

Figgefy

2012-01-06 14:50:18 / 0 kommentarer ..
Som jag lovat ska upptadera mer nuförtiden! :D Idag palla vi oss ut i kylan och tog några skutt med Figgeruffsen.. Här har vi resultatet (a) Har bara liiiite idéetorka på vad jag ska blogga om eheheh.. Något förslag? :) OM de finns intresserad... så kan jag ta och fixa iordning en videoblogg... men bara om.. ;)

Desutom håller jag på med ett nytt litet projekt jag kommer presentera nästa vecka ..höhö! ;)


2011 årsresumé

2012-01-03 23:55:01 / 3 kommentarer ..


Suttit och kladda ihop en bild årresumé.. här har ni den!Kommentar.
Året börja med en massa häst... Minst inte mycket av january, snö och elände upp till midjan kanske?Kommentar.
Lekte livets glada dagar... Fick även för mig och rita med ritplattan..
 Kommentar.
Gjorde min "debut" inom porträttfotografering höhö..Kommentar.
Plåtade på en jäkla massa portsätt... Blev väldigt haj på de?Kommentar.
Blev inte mycket jobb med Bollan då hon fick kolik (första iår tror jag?) men red på Joneberg och Jälla..Kommentar.
Böt upp mig på min födelsedag till Canon eos 1100D, riktigt jäkla awesum. Åkte på ridläger och red en massa.. Fick även vara med om att någon kissade på sig på en häst för första gången.. KUL upplevelse! HAHA.Kommentar.
Åkte på en awesum semster med gamla "Sune-sommar-husvagnen" i södra Sverige, fick även tillfälle och brottas om stå platserna på Falsterbo horse show! :DKommentar.
Skolstart men även lite porträttplåtning... OCH finbesök!Kommentar.
Min enda mapp från denna månad var när jag red Happy barbacka och flumade runt och åkte av. Desvärre är denna söta häst i hästhimlen <3Kommentar.
Hade inte mycket fotoinsperation men fick ihop lite bilder ändå.. Önskar jag kunde varit mer aktiv under höstfärgerna och plåtat.. Men lusten ska icke (sa nicke)..Kommentar.
Åkte på helgkurs till Strömsholm och fick rida på underbara hästar, träffa två prinsar under en och samma månad. Aragon och Tobbe höhö. <3Kommentar.
Blev en grön jul, men som bjöd på många fina presenter och god mat, som vanligt! :)

Mitt år, presenterat i bilder. 2011, har bjudit på mycket. Haft ett stort utvecklingsår både fotografiskt, photoshopatiskt (höhö), inom ridningen och även socialt. Har för min del varit ett grymt år, verkligen! GO 2011! Ser fram emot ett minst lika bra år.. kanske bättre? Även fast jag tycker att detta år är svårslaget.. Min slutkommentar.. AWESUM!

Fråga till er: Vilken månadbild tycker ni är snyggast? Pick one! :D


Fula ankungen...

2012-01-03 12:48:41 / 0 kommentarer ..Bilder från Stockholm trippen med familjen, sisådär 1½ månad sena.. ;)

Jonathan the cat...

2012-01-03 12:07:42 / 0 kommentarer ..Tobbes kisse jag fota 2012-01-01

ANNA 2011-12-21

2012-01-03 11:56:37 / 0 kommentarer ..


Bombar med sena bilder.. En liten photoshoot precis innan snön smälte bort passa jag på och plåta lite porträtt med Anna.


Matilda&Anna fotograferingen 2011-12-27

2012-01-03 11:12:50 / 0 kommentarer ..


Bilder med nya objektivet - CANON LENS EF 50mm


Finally!

2012-01-03 11:02:52 / 0 kommentarer ..


Var hundra år sedan jag upptaderade... Ett, tack vare att jag inte haft internet på den här datorn där jag har photoshop och alla mina bilder.. Två, att jag inte hunnit med... Men som nyårslöfte har jag att börja blogga mera (myyycket mera än de senaste månaderna), får se hur de går, huhu. Men iaf kommer jag bomba med inlägg idag för bilder och annat jag inte slängt upp och även introducera er för mitt nya objektiv jag fick i julklapp, Canon Lens EF 50mm - vidvinkelobjektiv. Stor favorit redan!

Sen ska jag även försöka fräscha upp med en 2012 layout!


  

TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0