Dag 6 – 3 ställen du vill besöka

2012-08-05 18:30:44 / 1 kommentarer ..


Har väldigt många ställen jag vill besöka, så svårt och välja ut enbart 3 stycken, men jag lyckades med det ändå, höhö!
 
Japan
Sörsta anledning är väl hur mycket Anna pratat om det! Samt att få se och uppleva helt annan miljö och kultur i gentemot Sveriges. Vore riktigt ballt om jag någongång i livet fick uppleva det fina landet Japan!
Titta bara på dom här bilderna (från google) ! Blir man inte sugen på och bara sätta arslett på första bästa plan till Japan?
 
USA
USA står givetvis med på listan! Visserligen är det ett enormt land, som man kanske inte bara kan ta sig igenom på en vecka, men får väl se till och stanna ett tag eller åka iomgångar när jag väl bestämt mig för att resa dit! Skulle vilja besöka bland annat New York, Los Angeles - Hollywood och gå igenom "walk of fame", men mitt främste resemål skulle vara Universal Studios! Tänk och få uppleva Jurasic Park på riktigt, bli dödad av dinosaurier eller i alla fall uppleva filmensvärd som man vore innuti den! En pytteliten löjlig barndröm jag haft länge... (Bilder även här plockade på google!)
 
Galapagosöarna
Ända sedan vi fick se en film om Galapagosöarna på spanskan i 9:an har jag haft det resemålet som "något jag måste göra innan jag dör". Den fantastiska naturen med dess otroliga djurrike! Amatörfotografen inom mig vill självklart engång i livet plåta den enorma galapagossköldpaddan!

Kommentarer

Gud vilket härligt inlägg med alla fina bilder!

2012-08-05 / 23:27:07


NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0