Haffad till poliskontroll

2012-06-24 19:16:24 / 1 kommentarer ..


Ska skriva det jag typ endast skriver på den här bloggen, om dagen övningskörning! Haha! Körde till Gränby och hem, utan ett enda motorstopp, STOLT! Men en liten småkomisk grej hände när vi passerade Jälla, Matilda börja snacka om poliskontroll och frågade om jag skulle få blåsa och grejs om dom skulle kalla in mig, hon undra till och med om hon skulle få blåsa och diskutera det fram och tillbaka med pappa och mig. Under all snack ser vi lång fram en gubbe med reflexkläder stå ute på vägen och pappa bara "Det är poliskontroll!" Jag trodde honom inte först, men mycket riktigt blev vi invinkade av en polis. Läääskigt tajmat med vår diskussion, och Matilda tyckte det var så kul att det lät som hon höll på och pinka på sig i baksätet..  ;) Så jag åkte på min första poliskontroll men jag körde inte rattfull, sån jäkla tur! Höhöh!
 
Sen blev jag så sugen på och testa rita i photoshop cs6 - som jag laddat ner under 30 dagar gratis, och programet är grymt! Synd bara att jag inte har ekonomi och lägga ut 2 000 på programet bara... :(
Här har ni i alla fall resultatet och det var tio tusen år sedan jag ritade, och ja - jag gillar att rita "konstigt". ;)
 

Kommentarer

Vad duktig du är :') Förresten, jag såg förut att du hade den där placeringskoden på din blogg men nu hittar jag den inte..Skulle vara jättegulligt om du skulle vilja skicka den :)

Sedan så vad innebär det att vara länkvän? Vi är intresserade!

Svar: Haha tack du! :) Har ett inlägg om den här: http://tantparkkila.blogg.se/category/kodningstips.htmlÅå att vara länkvän innebär kort och gott att vi byter länk och ni får en länk under kategorin "länkvänner" samt att jag blir länkad av er någonstans på er blogg, låter det intressant? :)
Hillevi Parkkila

2012-06-25 / 15:58:05


NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0