The Devil Inside

2012-03-03 09:27:29 / 0 kommentarer ..


Var och checkade The Devil Inside igår på bio med Tobbe, hatälskar och titta på skräckfilm på bio... Det blir spänd stämning av nervös publik, stor duk och högt ljud = ultimata skräckupplevelsen. 

Vad tycker jag om filmen då?
En av de läskigaste jag sett, kommer på samma plats som Paranormal Acitivity 3. Väldigt mycket "hoppa till-moment". Höll på och göra i byxan flera gånger. Det är sånna här typer av filmer jag gillar, inte skräckisar där det är en mördare som ränner runt och sprätter upp folk hit och dit, utan övernaturligt - okontrollerat, man har ingen aning om vad som kommer hända här näst. Totalt oförutsägbara skräckisar de är bäst och ger störst skräckupplevelse. Den får 4 av 5 tummpar upp!

Filmen rekommederas till:
"Den som vill se en snygg och välgjord film i dokumentärkänsla om tokiga kvinnor som pratar baklänges och går ner i brygga, blodiga källare, lemmar vridna ur led, blödande kön, blodsplatter på kameralinsen och torra sönderbitna läppar kommer absolut inte bli besviken."
Text kopierat från nojesguiden.se se hela artikeln här!
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0