10 sanningar om Hille

2012-09-11 08:51:00 / 5 kommentarer ..


Har gjort några sådana här blogginlägg under mina bloggår. Men tycker det ändå går att krama ur en del och för att inte göra en så hemskt tråkig lista, som "1. Jag har ADHAD 2. Jag har KLAMYDIA...10. Jag är DUM" så försöker jag skriva lite mer och möjligtvis intressantare eheheh?
 

 
1. Det finns inte mycket jag äcklas av, men det värsta jag vet är andras SNOR! Snor är så sjukt vidrigt att jag inte vet vad jag ska ta vägen och jag vet egentligen inte varför jag tycker det, utan jag bara gör det om jag ska ge er någon slags usel förklaring över mitt tyckande.
 
2. Jag kan vara sur, men är väldigt sällan riktigt förbannad. Vilket händer varje skottår! Höhöh, nej så konstig är jag inte. I genomsnitt händer det nog bara en gång per år. Arg blir jag bara i nödfall, om jag känner att något inte går rätt till eller om någon sätts i fara - att jag blir rädd helt enkelt.
 
3. Jag vill inte jobba med hästar, jag vill bara ha det som hobby - men det har ni någ redan läst i bloggen så är kanske ingen nyhet?
 
4. När jag var liten (typ lågstadieelev) växte jag väldigt fort upp till din size jag är nu - 170cm, medan alla fortsatte vara gnomer ett par år till. Så alla sa hela tiden "Åh, du kommer bli en jätte..... stor tjej!" Men se nu så liten jag blev!
 
5. Jag har tinitus, visserligen är det inte mycket att skryta över då var och varannan människa har det. Men när jag fick det ville jag verkligen ta livet av mig, för det enda jag kunde höra var det där surrande ljudet, pipet och som ibland övergick i ringande klockor. Det var svårt att fokusera och höra andra prata första veckan (var typ 4-5 år sedan jag fick det). Men med stöd från familj gav jag fan på att jag skulle övervinna tinitusen - dvs, inte lyssna på den. Det blev min egna lilla kamp då jag ljög om att jag inte hade den för min omgivning, för visste ingen om att jag hade det - så hade jag ju inte tinitus. Första året var hemskt, då och då hade jag perioder då det lät högre än andra. Men tanken "jag sitter i alla fall inte i rullstol med amputerade ben" stärkte mig när jag hade tuffare perioder. Låter löjligt, men det hjälper att tänka att jag kunde varit i en ännu värre situation och glädjas åt att jag hellre har tinitus än amputerade ben! Men jag skulle säga att jag är tinitus-frisk - för jag hör det aldrig nu förtiden, för jag har kämpat (låter som en krigare, men det har varit min egna pyskiska-kamp) och lärt mig att aldrig fokusera på ljudet. Så på något höger har hjärnan kopplat bort det. Men givitvis kan jag falla tillbaka om jag börjar fokusera och lyssna efter det, men det kommer jag aldrig göra. Detta har jag berättat för ett fåtal pålitligt utvalda och nu går jag ut offentligt - yay kommit ut ur gardroben! STORT PRESSMEDELANDE!  Höhöhöh....  
 
6. Tycker jag blivit jäkligt tuff! Efter mitt sommarjobb är spindlar ingenting, hahahah. Nu kan möta dom som en man och inte som en gallskrikande flicka!
 
7. Min fritidsperiod (från 6 till 11år) var rebelliskt och jag gjorde fritidsfröknarnas arbete till ett helvete. Ansåg fritid som ett fängelse och fröknarna fångvaktar, hittade alltid på hyss och fick de flesta barnen med mig. Allt ifrån att springa ner i källaren och trycka av elen i hela huset och gömma sig till att ställa glasflaskor utanför toadörrarna när fröknarna satt och sket. Gjorde någon någonting emot min lilla oskyldiga syster Matilda såg jag till att livet blev ett helvete för denna person. Hahah, okej så hård var jag inte, men jag skyddade syrran till varje pris! Men ja, jag har förändrats sen dess, hahaha!   
 
8. Skulle vilja ha en plånbok som det alltid finns pengar i. Har så himla mycket på inköpslista - nytt objektiv, laptop, kläder, heminridning, synd att jag alltid ska falla för de dyrare alternativen! Men hellre dyrar och bättre än billigt och fyller inte mina krav. Krävande kvinna här!   
 
9. Jag är lite rädd för min framtid när det kommer till karriären då det just nu är ett stort tomt hål. Lite småångest över vad jag vill tänkas sattsa på/bli/utbilda mig till.     
 
10. Jag är DUM! Jag tycker faktiskt om mig själv, och är nöjd med mig själv. Visst jag är långt ifrån det alla kallar det stora målet "perfekt". Men det stör mig inte ett dyft, jag trivs med mig och behöver inte bevisa för någon eller mig själv att jag är något bättre (lät lite emo, men hoppas ni förstår resonemanget ändå höhö). Jag trivs med mitt utseende men anser inte att jag ser bra ut för det, men mitt utseende tillhör mig och det är jag, sen jag är i alla fall inte så himla finnig, så jag är nöjd, HAHA så ytlig jag är! Men jag har inga måsten att jag måste piffa upp mig och se så bra ut jag bara kan men jag gillar att göra det. Jag gämför mig inte heller med någon, det skulle bara vara slöseri med tid. Alla kommer alltid gämföra och bedömma människor men jag orkar inte lägga ner tid på att störas av det då jag aldrig kommer få den såkallade perfekta ut - eller insidan.    

Kommentarer

9 är det nog många håller med om. Jag har ingen aning om vad jag ska göra när jag tar studenten :/

2012-09-11 / 15:05:30

Härliga bilder du bjuder på! :D

2012-09-11 / 16:17:53

Snart kommer det upp tips på hur du får en större blogg, jag kan ge lite försmak på vad som komma skall, alla kan om man vill ( glöm aldrig det) för kämpar man tillräckligt mycket så når man till slut målet, så är det. Det behöver man inte va racketforskare för att lista ut. Men man måste våga sattsa och slänga sig ut i det helhjärtat. Och jag kommer sattsa och kämpa, för det är något jag verkligen vill, vill du? Alla vill! Så nu gör vi det tillsammans Puss

2012-09-11 / 17:08:17

Snart kommer det upp tips på hur du får en större blogg, jag kan ge lite försmak på vad som komma skall, alla kan om man vill ( glöm aldrig det) för kämpar man tillräckligt mycket så når man till slut målet, så är det. Det behöver man inte va racketforskare för att lista ut. Men man måste våga sattsa och slänga sig ut i det helhjärtat. Och jag kommer sattsa och kämpa, för det är något jag verkligen vill, vill du? Alla vill! Så nu gör vi det tillsammans Puss

2012-09-11 / 17:08:34
Nelly Gunnarson / http://nellyland.blogg.se/

Snyggt! Vad ska du hitta på idag? (:

2012-09-12 / 10:09:18


NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0