När du är gammal kan du äta vad du vill...

2013-01-11 17:33:34 / 1 kommentarer ..


Jag och min kompanjon Eriksson hade en halvflummig diskussion om att det är nu man ska försöka "nå dröm kroppen" = slimmad och smal men ändå vältränad och god kondition! Jag vet inte om er drömkropp ser ut så, men ja, som sanningen är det min såkallad "dröm kropp". Jag lade fram den genialaste lösningen för att känna sig mer motiverad att sträva efter den - "Träna och ät massa nyttigheter, för det är nu du vill se snygg ut. När du är 80 bast kommer antagligen ingen jävel tycka du har snygg kropp! Så då kan du frossa massa onyttigheter utan att behöva känna ångest över att du lägger på dig lite kilon hit och dit!" Så långsiktigt får du både snygg kropp och äta hur mycket onyttigheter du vill. En tants dröm, YOLO!

 
 
 
 
 
 

Efter 2 månader!

2013-01-07 09:27:09 / 0 kommentarer ..


Hej, ni 1-2 personer som dagligen besöker denna blogg utan framgång! Idag ville jag bara in och överraska
lite, eheheh.. busigt av mig! Jag funderar lite över mina två bloggars framtid och känner att jag inte har hjärta att stänga ner denna blogg för gott. Nu, innan jag skriver detta blogginlägg har jag själv suttit och läst bitar ur den, och överraskas över hur bra den faktiskt var i sommras! Jag blir inspirationen och motivationen att faktiskt fortsätta i samma bana. Så frågan är hur jag ska göra och driva mina bloggar? För begge två har stått ganska stilla nu.
Vilken andra blogg syftar jag på? hillesnille.blogg.se   
 
För tillfället har jag tänkt mig den här bloggen som en babbelblogg, skriver massa mellan himmel och jord bara för att latja av mig. Medan jag kör en stilrenare stil på HilleSnille, där jag är lite tråkigare och visar upp mina bilder och inte skriver så himla mycket om vad jag sysslar med. Jag är sugen på att skapa en tredje blogg, ett såkallat hemligt projekt! Fast det finns inte tid för tre bloggar, håller ju inte ens igång 2.... så.
    
När jag endå är inne här en vända kan jag passa på att tipsa om min instagram - @HilleSnille , bilderna ovan är givetvis därifrån! :)
 

TantParkkila

Hillevi Parkkila, 18 år

Välkommen till bloggen om lilla mig! Jag bakom detta är då Hillevi Parkkila, jag går 3 året på Jällagymnasiet inriktning häst. Här skriver jag om min vardag, lägger upp bilder och låter er få ta del av en liten del av mitt liv! Låter detta som en blogg för dig? Då ska du Klicka här för att följa den! :D
bloglovin

Fotobloggar   RSS 2.0